Genieten van de zon & mijn zonbescherming // WEEKVLOG #67

Genieten van de zon & mijn zonbescherming // WEEKVLOG #67

27 april 2020 1 Comment

Maandag is weekvlog-dag! Ik genoot afgelopen week intens van het mooie weer en lag dan ook regelmatig lekker in de tuin te zonnen. Ik neem jullie ook mee in mijn zonbescherming routine, test een after sun sheet mask en verras mijn moeder met een onverwachts cadeautje. Daarnaast ben ik  ook lekekr productief en film een aantal video’s. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Natiza 28 april 2020 at 12:40

  Yeaasss leuke video weer!!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×