Lifestyle, Persoonlijk, Video

Genieten van de zon & mijn zonbescherming // WEEKVLOG #67

Genieten van de zon & mijn zonbescherming // WEEKVLOG #67

Maandag is weekvlog-dag! Ik genoot afgelopen week intens van het mooie weer en lag dan ook regelmatig lekker in de tuin te zonnen. Ik neem jullie ook mee in mijn zonbescherming routine, test een after sun sheet mask en verras mijn moeder met een onverwachts cadeautje. Daarnaast ben ik  ook lekekr productief en film een aantal video’s. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Natiza
    28 april 2020 at 12:40

    Yeaasss leuke video weer!!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.