Tag

Geluksmomenten TAG

20 mei 2017 8 Comments

De zomervakantie komt eraan, het mooie weer is hier en het schooljaar loopt aan zijn einde. Allemaal dingen om gelukkig van te worden als je het mij vraagt! Vandaag leek me dan ook de perfecte dag om de ‘Geluksmomenten TAG’ voor jullie in te vullen. 10 vragen die ik ga beantwoorden die zowel mij als jou hopelijk met een gelukkig gevoel achterlaten.

Welke vakantiebestemming zou je iedereen aanraden?

Zelf ben ik zowel gek op stedentrips naar Londen, als zonvakanties naar Griekenland. Londen is echt een stad waar ik naar terug blijf gaan en iedere keer weer wordt ik er blij van. Zelf ben ik inmiddels vier keer geweest, maar wanneer je me vraagt of ik weer wil gaan dan roep ik volmondig ja. Hetzelfde geld voor Griekenland: al sinds ik in de buik van mijn moeder zat ga ik vrijwel ieder jaar op vakantie naar dit prachtige zonnige land. Ik heb inmiddels al een heleboel gezien van zowel de eilanden als het vaste land, maar er is ook nog genoeg wat ik nog niet gezien heb. Daarnaast is Grieks eten ook gewoonweg verslavend lekker: dus alleen al daarvoor wil ik terug.

Noem drie bijzondere dingen die je nog eens zou willen meemaken.

1 … Iets wat echt hoog bovenaan mijn bucketlist staat is om mijn werk te kunnen maken van mijn blog en YouTube kanaal. Dat zou toch wel echt heel erg bijzonder zijn.

2 … Reizen. Waar ik een paar jaar terug totaal niet hield van reizen is er nu iets in me wat het liefst zijn koffer zou pakken en een aantal maanden weg gaan op reis. Wie weet dat het er van gaat komen na mijn studie, want de wereld rondtrekken lijkt me een onwijs gave ervaring.

3 … Daarnaast hoop ik ooit een partner te vinden waarbij ik me volledig op mijn gemak voel en compleet mezelf kan zijn. Dit zou voor mij echt het bijzonderste zijn wat me kan gebeuren.

Wat is je favoriete film?

Echt een favoriete film durf ik niet zo goed te noemen, ik houd van zo ontzettend veel. Ik kijk zelf voornamelijk actie/fantasy/avontuurlijke films, maar ook Disney films doen het erg goed. Verder ben ik zo’n meisje dat het heerlijk vind om samen met vriendinnen een horror film avondje te houden en eens in de paar maanden is ook een echte chickflick wel aan mij besteed.

Welk moment in je leven zou je wel eens opnieuw willen beleven?

Eerlijk gezegd is er niet een specifiek moment geweest in mijn leven waarin ik me echt ultiem gelukkig heb gevoeld (begrijp me niet verkeerd, ik ben heus wel gelukkig (geweest)). Om deze reden zou ik ook niet weten of ik ook echt daadwerkelijk iets over zou willen doen. De slechte momenten hebben me natuurlijk ook gebracht waar ik nu ben.

Voor welk gerecht kunnen mensen jou wakker maken?

Ik houd ontzettend erg van slapen, dus of mensen me erg vrolijk zouden maken midden in de nacht met eten is de vraag. Grieks eten daarentegen is toch wel echt een van mijn grote liefdes. Vooral gyros, moussaka of souvlaki vind ik heerlijk.

Geluksmomenten TAG

Wanneer voel jij je op je best?

Eigenlijk als ik een lekker productieve dag heb gehad! Wanneer ik niet te lang in bed ben blijven liggen, meteen aan de slag ben gegaan voor mijn blog of lekker naar de manege ben geweest en de rest van de dag ook productief heb doorgebracht. Hoe productiever ik ben en hoe meer dingen ik doe die ik leuk vind, hoe beter ik me voel.

Heb je wel eens een angst overwonnen, en zo ja hoe?

Ja, ik denk dat iedereen wel eens een angst heeft overwonnen. Degene die mij het meest is bijgebleven is mijn podiumangst, en daar ben ik op een erg speciale manier overheen gekomen. Straks komt toevallig de video online waarin ik het daarover heb, dus mocht je benieuwd zijn: kijk om 11 uur op mijn YouTube kanaal of morgen hier op mijn blog!

Welke muziek (of welk nummer) maakt jou vrolijk?

Eigenlijk wordt ik sowieso wel vrolijker van muziek. Wanneer ik wakker wordt en mijn make-up aan het doen ben heb ik ook het liefst de radio aan staan of heb mijn oortjes in. Ik word gewoon zoveel beter en vrolijker wakker wanneer ik muziek aan heb! Ik luister dan vooral naar bijvoorbeeld Slam FM, dus voornamelijk muziek die op dit moment in de top 40 staat.

Wie inspireert jou?

Een heleboel mensen! Ik word geïnspireerd door andere bloggers, door bepaalde video’s/films en/of boeken, door random mensen op straat: eigenlijk van alles. Ik probeer de laatste tijd echter wel minder naar anderen te kijken en vooral mezelf te inspireren: dit vind ik zelf namelijk het belangrijkst.

Hopelijk heb jij door deze TAG ook een beetje een gelukkig gevoel gekregen. Ik ben ook wel erg benieuwd naar jullie antwoorden dus neem de TAG vooral over op jouw blog of laat jouw antwoord(en) hieronder achter in een reactie!

8 Comments

 • Ria 23 mei 2017 at 20:56

  Leuk Blog Irina! Ik houd w el van je persoonlijke blogs, loop alleen een beetje achter wegens vakantie 🙂

 • Cindel 21 mei 2017 at 22:11

  Leuk om jr op deze manier beter te leren kennen! Zelf ben ik in Brighton & Londen geweest. En met een school project ben ik in Bosnië geweest. Hier heb ik mee geholpen aan het opknappen van een school 😀 Erg bijzondere ervaring!

 • Lotte 21 mei 2017 at 11:48

  Wat een leuke tag! Full time bloggen lijkt me super! Alleen wordt het steeds moeilijker met de hoeveelheid bloggers die er zijn en bij komen. Ik hoop dat alles wat je nog wilt uit gaat komen <3

 • Amy 21 mei 2017 at 10:56

  Inderdaad een hele leuke tag boordevol mooie momenten! Ik houd ook enorm van reizen en Londen is een waanzinnige stad: er hangt zo’n fijne vibe! Fulltime bloggen zou denk ik niets voor mij zijn, ik vind het werk dat ik op kantoor doe (online marketing) veel te leuk.

 • kim 20 mei 2017 at 20:51

  Wat een onwijs leuke tag!
  Van je blog en youtube kanaal je werk maken gaat je vast lukken! Mooie droom en hopelijk komt deze voor je uit.

 • Girls-things 20 mei 2017 at 20:43

  Wat een leuke en vrolijke tag!
  Ik zou het ook tof vinden om fulltime blogger te zijn. En ik werd heel vrolijk toen ik op Curaçao was, dus daar zou ik nog heel graag naar terug willen.

 • Astrid 20 mei 2017 at 18:51

  Daar word je zeker vrolijk van! Ik wens jou ook veel reizen en een leuke partner toe! Xx

 • Jenny - IkReis 20 mei 2017 at 09:39

  Wat een mooie dingen 🙂 Je tovert inderdaad een lach op mijn gezicht.

  Ik moet er zelf niet aan denken om full time blogger te zijn, maar reizen maakt mij erg happy.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×