Gel nagellak aanbrengen, nieuwe creatieve hobby & cadeau ideeën // VLOGMAS #8

Gel nagellak aanbrengen, nieuwe creatieve hobby & cadeau ideeën // VLOGMAS #8

9 december 2021 No Comments

Tijd voor VLOGMAS DAG 8! Ik heb weer eens een heerlijke cozy day at home zonder afspraken of verplichtingen, waarbij ik besluit mijn gel nagellak opnieuw aan te brengen en je te laten zien hoe ik dit doe. Daarnaast ontdek ik een nieuwe creatieve hobby en geef je direct een aantal toffe cadeau ideeën voor de feestdagen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×