Gel nagellak aanbrengen, laatste kerstversiering ophangen & winactie // VLOGMAS #22

23 december 2022 No Comments

Tijd voor Vlogmas dag 22! Na een drukke en volle dag in Amsterdam is het vandaag tijd om lekker rustig aan te rommelen in huis. Zo breng ik mijn kerst gel nagellak aan en laat je zien hoe ik dat doe (+ ik doe een hele toffe winactie die hiermee te maken heeft) en hang mijn laatste kerstversiering op. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×