Garnier Micellair Reinigingswater

21 april 2016 No Comments

Garnier Micellair Reinigingswater

Ik weet dat ik nogal laat ben met het ontdekken van het Micellair Reiniginswater. Al ongeveer een jaar lang hoor je alle beauty bloggers en YouTubers hierover: het wonderlijke reiniginswater. Laatst besloot ik om de versie voor de gevoelige huid van Garnier een kans te geven. Vind ik het de hype waard?

Garnier Micellair Reinigingswater

Heel erg veel verstand van ingrediënten heb ik niet, dus erg uitgebreid ingaan op deze lijst kan ik niet. Wat me wel opviel is dat er geen alcohol in zit: helemaal top natuurlijk! Ook wel zo goed voor een product wat voor de gevoelige huid bedoeld is.

Garnier Micellair Reinigingswater

Het micellair water kan alle soorten make-up verwijderen volgens de gebruiksaanwijzing. Zelf gebruik ik voor mijn oogmakeup een speciale makeup remover van de BodyShop dus daarvoor hem ik hem niet getest. Het product breng je aan op een wattenschijfje en hiermee ga je zachtjes over je huid heen en verwijderd hierdoor de makeup.

Ik moet zeggen dat ik het micellair water heel erg fijn vind aanvoelen! Het haalt mijn makeup goed weg en voelt ook verzorgend en hydraterend aan. Het is niet zo dat ik na het reinigen van mijn gezicht het gevoel heb dat ik nog heel erg veel crème aan moet brengen: dit komt door het verzorgende laagje dat achter blijft na het gebruik.

Mijn conclusie? De hype is het compleet waard. Wat een topspul! En het is ook nog eens betaalbaar, ik betaald namelijk maar zo’n €6 voor deze enorme fles waar je zeker wel even mee doet.

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×