Gallery wall maken, mental health update & nieuwe items // WEEKVLOG #121

Gallery wall maken, mental health update & nieuwe items // WEEKVLOG #121

26 juli 2021 No Comments

Vandaag ben ik, na een week rust en ziek zijn, weer terug met een nieuwe weekvlog! Ik ga aan de slag met het maken van een gallery wall boven mijn bed, geef je een mental health update en vraag je om hulp, maar laat ook een heleboel nieuwe items zien die ik de laatste tijd binnen kreeg. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video bevat een samenwerking

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×