Ik ga weer studeren: wat betekent dat voor Ordinary Odd?

20 augustus 2016 12 Comments

Ik ga weer studeren: wat betekent dat voor Ordinary Odd?

Het is zaterdag, de dag waarop het afgelopen jaar iedere week standaard de Ordinary Week Recap online kwam. Vandaag niet en ik kan je alvast vertellen dat dit niet eenmalig gaat zijn. Ik ga namelijk bijna beginnen met mijn nieuwe opleiding en heb veel lopen nadenken over hoe ik mijn blog en YouTube kanaal ga bijhouden wanneer ik weer studeer. In dit artikel vertel ik je er alles over: wat gaat er veranderen? Lees snel mee!

Geen Ordinary Week Recap’s meer

De eerste verandering weten jullie inmiddels dus al: er zullen geen wekelijkse Ordinary Week Recap artikelen meer online gaan komen. Dit omdat ik merk dat mijn weken heel erg veel op elkaar lijken en ik het zelf daarom niet erg leuk meer vind om te schrijven. Ik vergeet ook regelmatig foto’s te maken en vervolgens schiet ik op vrijdag ineens een aantal foto’s die ik wel bij de week vind passen: niet echt de bedoeling van een wekelijkse diary.

Ik zit al een tijdje te denken om te stoppen met de Ordinary Week Recap artikelen om deze redenen, maar aangezien ze wel altijd heel erg goed door jullie ontvangen worden was het doorhakken van de knoop heel erg lastig. Ik hoop dat jullie het alsnog begrijpen, en ik zal zeker niet stoppen met persoonlijke artikelen schrijven. Daarnaast kun je me natuurlijk volgen via social media: je kunt me vinden op Twitter, Instagram, Facebook en Snapchat. Mijn Snapchat gebruikersnaam is @ordinaryodd_nl, de rest van de social media is klikbaar en leid je meteen naar dat kanaal toe.

Wees overigens niet bang dat ik nu ik geen Ordinary Week Recap meer ga schrijven jullie niks mee gaan krijgen van mijn reis naar Londen deze week: ik ga iedere dag vloggen dus die vlogs komen volgende week online!

Upload schema

En dan het lastigste gedeelte van dit hele artikel: hoe gaat mijn upload schema eruit zien. Afgelopen jaar ben ik 2 keer in de week video’s gaan plaatsten en daarnaast ook nog 5 geschreven artikelen in de week. 7 dagen aan content dus. Dit gaat zeer waarschijnlijk niet meer haalbaar zijn.

Ik heb dan ook heel erg hard na gedacht de afgelopen maanden over wat ik wilde en hoe ik dit het beste kan gaan oplossen. Ik ben gaan nadenken waar mijn hart ligt: bij bloggen of bij YouTube? Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik dol ben op beide, maar de afgelopen tijd meer plezier haal uit het maken van mijn YouTube video’s.

Jullie voelen hem vast al aankomen, maar dat betekend dat ik mijn YouTube video’s als hoofdzaak wil gaan zien. Dat betekend absoluut niet dat er geen geschreven artikelen meer online gaan komen, maar wel dat ik deze niet op vaste dagen ga plaatsen. Ik zal iedere week opnieuw gaan kijken hoeveel tijd ik heb en op die manier gaan kijken of ik de tijd heb om naast de 2 video’s in de week ook nog artikelen te plaatsen.

Iedere dinsdag en zaterdag zal er dus (net als nu) een video online blijven komen op YouTube. Deze video’s komen om 16:00 uur online op YouTube en de volgende dag om 6:00 op mijn blog. Iedere woensdag en zondag zal er dus gewoon een filmpje online staan hier op ordinaryodd.nl.

Hoeveel artikelen er online gaan komen durf ik dus niet te beloven: ik ga mijn best doen, want ik blijf gek op schrijven en vind het een heerlijke manier om mijn creativiteit te uitten. Helaas moet ik een keuze nemen en dat is deze geworden.

De komende 2 weken zal er overigens nog niets veranderen (op de Ordinary Week Recap’s na). Deze week komt er nog iedere dag een artikel online en volgende week zal in het teken staan van mijn Londen reis. Daarnaast komt er ook weer een leuke winactie voor jullie aan!

Hopelijk snappen jullie mijn beslissing. Hij was moeilijk om te maken, maar ik denk dat het op deze manier haalbaar voor mezelf zal blijven. Wanneer ik toch nog tijd over blijk te hebben komen er natuurlijk meer artikelen online.

12 Comments

 • Hilde 20 augustus 2016 at 20:29

  Logisch hoor meid! Je krijgt het druk zat!!

  • Irina 20 augustus 2016 at 20:50

   Ja dat denk ik ook! Hopelijk is dit een goede balans ˆˆ

 • Melike 20 augustus 2016 at 13:01

  Ik snap dat heel goed, je weken lijken op elkaar en dan heb je het gevoel van wat ga ik nou delen? Zo bijzonder zijn mijn dagen ook weer niet haha.. Ik ken het!

  • Irina 20 augustus 2016 at 13:16

   Haha precies! En straks met school wordt alles nog eentoniger denk ik..

 • DisneyChicks.nl 20 augustus 2016 at 11:45

  Wat leuk dat je weer gaat studeren, en wat goed dat je dan deze keuzes maakt. Heel veel succes!

  • Irina 20 augustus 2016 at 12:37

   Dankjewel!

 • kristina 20 augustus 2016 at 10:24

  wat leuk dat je gaat studeren!

  • Irina 20 augustus 2016 at 12:37

   Ja ik heb er ook echt heel veel zin in!

 • Susan | susanblogt.nl 20 augustus 2016 at 10:21

  Arghh, altijd moeilijk om zulke beslissingen te maken. Veel succes met school! <3
  Liefs, Susan

  • Irina 20 augustus 2016 at 12:37

   Dankjewel!

 • Natascha 20 augustus 2016 at 08:14

  Volgens mij heb je een hele goede keuze gemaakt! Kan me voorstellen dat je oude schema echt niet meer te doen is straks, en dit is nog steeds prima toch 🙂

  • Irina 20 augustus 2016 at 08:15

   Ik hoop het wel! Er gaat wel veel tijd zitten in filmpjes, haha. Maar ik ga het merken ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×