Ik ga aan vlogmas doen!? // WEEKVLOG #28

18 oktober 2017 4 Comments

Afgelopen week had ik twee stage sollicitaties en bij één hiervan werd ik meteen aangenomen. Daarnaast ging ik gezellig samen met mijn moeder naar de bioscoop, met mijn vader op pad om een verjaardagscadeau voor mijn moeder te kopen en heb ik het met jullie over mijn plannen voor december wat betreft mijn YouTube kanaal. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

4 Comments

 • Ria 18 oktober 2017 at 19:59

  Leuke vlog! Maak de vlogs die je leuk vind, maar zorg dat je jezelf niet dwingt om er te veel te
  maken. Het is belangrijker dat je je school en stage goed kunt volhouden, en dat je genoeg slaap en ontspanning krijgt. Anders wordt je weer ziek…

  • Irina 18 oktober 2017 at 22:13

   Ik ga zeker goed nadenken en kijken hoeveel tijd en energie ik nog over heb met stage straks! Gelukkig begin ik halverwege november dus heb ik nog even de tijd om dat te bekijken voordat december begint.

 • chucky1012 18 oktober 2017 at 07:33

  Gefeliciteerd!
  Leuke vlog!
  De taart ziet er heerlijk uit.

  Xoxo

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×