Persoonlijk, Video

Ik ga aan vlogmas doen!? // WEEKVLOG #28

Afgelopen week had ik twee stage sollicitaties en bij één hiervan werd ik meteen aangenomen. Daarnaast ging ik gezellig samen met mijn moeder naar de bioscoop, met mijn vader op pad om een verjaardagscadeau voor mijn moeder te kopen en heb ik het met jullie over mijn plannen voor december wat betreft mijn YouTube kanaal. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

4 Comment

 1. Reply
  Ria
  18 oktober 2017 at 19:59

  Leuke vlog! Maak de vlogs die je leuk vind, maar zorg dat je jezelf niet dwingt om er te veel te
  maken. Het is belangrijker dat je je school en stage goed kunt volhouden, en dat je genoeg slaap en ontspanning krijgt. Anders wordt je weer ziek…

  1. Reply
   Irina
   18 oktober 2017 at 22:13

   Ik ga zeker goed nadenken en kijken hoeveel tijd en energie ik nog over heb met stage straks! Gelukkig begin ik halverwege november dus heb ik nog even de tijd om dat te bekijken voordat december begint.

 2. Reply
  chucky1012
  18 oktober 2017 at 07:33

  Gefeliciteerd!
  Leuke vlog!
  De taart ziet er heerlijk uit.

  Xoxo

  1. Reply
   Irina
   18 oktober 2017 at 09:16

   Dankjewel!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.