Full face of NYX Cosmetics make up testen

Full face of NYX Cosmetics make up testen

8 maart 2020 1 Comment

Ik ben zelf al een aantal jaar fan van de make up van NYX Cosmetics, dus wilde graag weer eens nieuwe producten testen. Zo hebben ze laatst een nieuwe lijn met foundations en concealers uitgebracht waar ik mega benieuwd naar was, maar ook toffe lipsticks en de High Glass lijn trokken mijn aandacht. Ik kreeg uiteindelijk een complete full face aan producten opgestuurd van NYX die ik in deze video allemaal voor je test. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Ik heb deze producten ontvangen ter review

1 Comment

 • Suzanne 9 maart 2020 at 18:03

  Erg leuk om te zien! Ik heb al lang geen producten van NYX gebruikt!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×