Beauty, Video

Full face of NYX Cosmetics make up testen

Full face of NYX Cosmetics make up testen

Ik ben zelf al een aantal jaar fan van de make up van NYX Cosmetics, dus wilde graag weer eens nieuwe producten testen. Zo hebben ze laatst een nieuwe lijn met foundations en concealers uitgebracht waar ik mega benieuwd naar was, maar ook toffe lipsticks en deΒ High Glass lijn trokken mijn aandacht. Ik kreeg uiteindelijk een complete full face aan producten opgestuurd van NYX die ik in deze video allemaal voor je test. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Ik heb deze producten ontvangen ter review

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Suzanne
    9 maart 2020 at 18:03

    Erg leuk om te zien! Ik heb al lang geen producten van NYX gebruikt!
    Suzanne onlangs geplaatst…Mijn lente wishlistMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.