Tag

Frozen tag

1 juni 2014 No Comments

Het is weer tijd voor een tag! Ik kwam deze tag tegen op het internet en ik moest hem gewoon doen. Een hele tag over de Disney film Frozen, hoe leuk wil je het hebben!? De tag bestaat uit 10 vragen, die ik voor jullie ga beantwoorden. Dus ben je ook gek op de film Frozen, of vind je het gewoon leuk om tags te lezen: klik dan snel verder!

1. Hoe vaak heb je de film gezien?
Ik heb de film tot nog toe twee keer gezien. Maar daar ga ik het zeker niet bij houden, want ik vind hem echt ontzettend leuk.

2. Wie is je favoriete karakter?
Bijna iedereen antwoord op deze vraag Olaf, maar ondanks dat ik hem echt ontzettend lief vind is het niet mijn favoriete karakter. Ik weet niet zo goed wie dat wel is. Ik vind de eland echt geweldig, hij is gewoon zo ontzettend schattig en ondeugend! Maar ik denk dat als ik echt moest kiezen, ik toch voor Anna zou gaan.

3. Van wie houd je het minst?
Oke, hierbij blijf ik wel bij het standaard antwoord: Hans. Ook al vind ik Duke of Weselton ook echt vreselijk. Het is echt zo een eng mannetje, waarvan je de hele film lang denkt van iewll wat is hij eng.

4. Elsa of Anna?
Anna, zoals ik al vertelde bij vraag 2 vind ik haar echt heel erg leuk. Ze is zo heerlijk spontaan en ze komt goed voor zichzelf op. Ik vind haar keuze aan het begin van de film met Hans wel slecht, maar ik kan hem ook wel weer begrijpen omdat ze al die jaren eigenlijk geen contact heeft gehad met de buitenwereld en dus best wel wereldvreemd is. In verhouding is Elsa heel erg op zichzelf, en hoewel ik dat best kan begrijpen vind ik haar daardoor wel minder leuk.

5. Favoriete liedje uit de film?
Pfff daar kan ik echt niet uit kiezen. Ik kom niet verder dan mijn twee favoriete liedjes: ‘Do you want to build a snowman’ en ‘For the first time in forever’. Ik vind dit allebei hele leuke liedjes, en ik kan echt niet kiezen welke ik leuker vind. Maar ik vind eigenlijk alle liedjes uit de film heel erg leuk. Ze maken de film ook gewoon veel leuker!

6. Favoriete scene?
Daar vraag je me wat! Ik vind de hele film erg leuk dus het is moeilijk kiezen, maar ik denk dat ik de leukste scene toch wel vind wanneer Anna en Elsa de poort open doen en Anna heel erg enthousiast wordt. Het is gewoon zo een ontzettend leuk en vrolijk stuk in de film, waar ik zelf ook helemaal vrolijk van wordt. Net als het stuk erna met het paard van Hans, dat de boot vasthoudt, haha.

7. Minst favoriete scene?
Ik vind de hele film heel erg leuk, maar ik denk dat ik het stukje waar Hans en Anna bij Hans zijn ‘liefdesdokters’ zijn en zij gaan zingen toch wel het minst leuke was. Ik vond het het minst leuke liedje uit de film, maar alsnog vond ik het geen stomme scene of zoiets. Het is alleen dat ik een minst leuke scene moet kiezen.

8. Geef deze film een cijfer op de schaal van 10.
Ik denk dat ik de film toch zeker wel een 8,5 geef. Hij is heel erg leuk en vrolijk, maar tegelijkertijd ook heel erg verdrietig. De liedjes maken hem echt af, maar hij is zeker niet perfect. Een echte aanrader!

9. Als je Elsa’s krachten had, wat zou je dan doen?
Ik zou ze voor het goede proberen te gebruiken, net als Esla aan het einde van de film doet door een schaatsbaan te maken in de zomer. Dit soort dingen zou ik proberen te doen. Ook al snap ik ook wel dat dat niet altijd kan.

10. Waarom houd je van deze film?
Ik houd over het algemeen van Disney films, maar deze film vind ik toch wel een van de leukere. Meestal vind ik de liedjes minder leuk in films, maar bij deze vind ik ze de film versterken. Het is gewoon een heel erg leuke film, die je echt raakt.

En dat was de tag alweer! Je bent natuurlijk helemaal vrij om hem over te nemen voor jou eigen blog of youtube kanaal. Als er nog andere tags zijn waarvan jullie ze graag ingevuld willen zien, dan hoor ik het graag! En laat vooral achter wat jij van Frozen vindt!

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×