Freedom Pro Lipstick Kit Vamp Collection

3 mei 2016 4 Comments

Freedom Pro Lipstick Kit Vamp Collection

Ik hoor de laatste tijd een heleboel goede verhalen over de producten van het merk Freedom, waardoor ik besloot dat ik ook wel eens iets van het merk wilde testten. Ik kwam online deze set met lipsticks tegen: de Pro Lipstick Kit Vamp Collection. Een set met hierin 5 vampy lipsticks: ik ben benieuwd!

De verpakking van de lipsticks vind ik niet heel erg spectaculair, en ik vind hem zelfs wat goedkoop aanvoelen. Nou is het ook een budget merk, dus heel erg is het niet.

Van links naar rechts zie je de kleuren Pure Vamp, Vamp Noir, Dusk Till Dawn, Dark Paradise en Intense Noir. Over het algemeen ben ik gek op paarse vampy kleuren dus ik ben benieuwd wat Freedom ervan heeft gemaakt!

Freedom Pro Lipstick Kit Vamp Collection

De swatches zien er goed uit! De lipsticks zijn niet heel erg intens van kleur, maar ze zijn ook zeker niet slecht gepigmenteerd. Ze hebben een lichte glans en voelen heel erg zacht aan. Zelf ben ik niet zo’n fan van dit soort niet helemaal dekkende glanzende lipsticks. Maar als je daar wel van houdt moet je zeker even naar de lipswatches kijken!

Pure Vamp

Freedom Pro Lipstick Kit Vamp Collection

Freedom Pro Lipstick Kit Vamp Collection

Pure vamp vind ik denk ik wel de mooiste lipstick uit de collectie: hij dekt goed en heeft een mooie rode kleur. Het is geen frisse rode kleur, maar ook geen kleur die ik zelf met het woord ‘vamp’ zou benoemen. Wel een hele mooie lipstick.

Vamp Noir

Freedom Pro Lipstick Kit Vamp Collection

Freedom Pro Lipstick Kit Vamp Collection

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een wat donkerdere kleur. Waar ik hem flink veel donkerder had verwacht met het woord ‘noir’ (zwart) in de naam, is hij toch zeker niet zwart te noemen. Het is wel een donkerdere rode tint dan de vorige, al vind ik de dekking van deze lipstick minder mooi.

Dusk Till Dawn

Freedom Pro Lipstick Kit Vamp Collection

Freedom Pro Lipstick Kit Vamp Collection

Dusk Till Dawn is een roze kleur, maar niet een lief schattig barbie roze kleurtje. Het is echt een roze kleur die je zou verwachten in een vamp collectie: net wat stoerder.

Dark Paradise

Freedom Pro Lipstick Kit Vamp Collection

Freedom Pro Lipstick Kit Vamp Collection

De dekking van deze lipstick is helaas niet heel erg goed, maar de kleur vind ik wel heel bijzonder! Het is een paarse kleur die toch ook wel wat naar lila neigt. Heel erg tof, maar het moet je wel staan.

Intense Noir

Freedom Pro Lipstick Kit Vamp Collection

Freedom Pro Lipstick Kit Vamp Collection

De laatste lipstick uit de set is zo ontzettend romig dat hij helaas niet erg goed dekt. Wel is het een echte vampy kleur, en ook zeker een kleur die ik verwacht in een set als deze. Donkerpaars, naar het zwart toe neigend.

Al met al zijn het niet echt lipsticks voor mij: ik houd niet van de glans en ook de dekking vind ik niet echt geweldig. Alhoewel ik de eerste kleur uit het setje wel heel erg mooi vind, zou ik deze set niet zo snel kopen wanneer ik dit van tevoren had geweten.

De Freedom Pro Lipstick Kit Vamp Collection kost €7,49

4 Comments

 • Marushi 3 mei 2016 at 20:51

  Pure vamp vind ik echt prachtig! -x-

 • Astrid 3 mei 2016 at 16:04

  Pure vamp is inderdaad duidelijk de mooiste! Ik snap dat je niet razend enthousiast bent over de rest.

 • Annette 3 mei 2016 at 15:00

  De laatste 2 zijn me te donker maar de rest ziet er toch wel goed uit 🙂

 • Lisa 3 mei 2016 at 11:44

  Ziet er goed uit<3

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×