Freedom Pro Artist Pad – Black Arts

23 juni 2016 8 Comments

Freedom Pro Artist Pad - Black Arts

Ik had de Freedom Pro Artist Pad in Black Arts  al een paar keer langs zien komen op YouTube, maar had er verder niet heel erg veel over gehoord. Toen ik hem tegenkwam tijdens mijn online shopronde en de prijs zag besloot ik dat ik hem moest hebben: zoveel kleuren voor zo weinig geld? Tijd om hem uit te testten!

Freedom Pro Artist Pad - Black Arts

Het palette ziet eruit als een iPad: de verpakking is net zo als de hoes van een iPad namelijk. Aan de ene kant vind ik het origineel bedacht maar aan de andere kant vind ik het er totaal niet professioneel uit zien. Wel zit er aan de binnenkant van het palette een spiegel: handig voor onderweg!

Freedom Pro Artist Pad - Black Arts

In het palette zitten maar liefst 48(!) kleuren oogschaduw, variërend tussen mat en glanzend maar ook zowel warme als koele tinten. Ik denk dat dit zeker een goed palette is om aan te schaffen wanneer je net begint met het dragen van oogschaduw: je hebt op deze manier van alles wat. Wat ik wel jammer vind is dat de oogschaduws geen namen hebben gekregen.

Swatches

Freedom Pro Artist Pad - Black Arts

Freedom Pro Artist Pad - Black Arts

Freedom Pro Artist Pad - Black Arts

Freedom Pro Artist Pad - Black Arts

Freedom Pro Artist Pad - Black Arts

Freedom Pro Artist Pad - Black Arts

Zoals je kunt zien is het pigment van vrijwel alle oogschaduws ontzettend goed. Vooral de glinsterende oogschaduws doen het onwijs goed: wat zien die er mooi uit! Op rij 1  en 3 na vind ik de oogschaduws ook best bijzonder ogen. Vooral de één na laatste kleur van de laatste rij trok mijn aandacht tijdens het swatchen: wat een prachtige kleur!

De ooglook

Freedom Pro Artist Pad - Black Arts

Freedom Pro Artist Pad - Black Arts

Zelf greep ik voor mijn look vooral naar de paarstinten (as usual) en creeërde deze look. Welke oogschaduws ik precies heb gebruikt durf ik helaas niet meer te zeggen: ik testte het palette alweer een tijdje terug en heb het nergens opgeschreven (oeps). Wel kan ik je vertellen dat de oogschaduws heel erg fijn zijn in gebruik. Het enige nadeel is dat je palette na één keer gebruik er wel al echt gebruikt uit ziet: overal aan de randen van de oogschaduws zie je poeder.

Al met al vind ik dit een onwijs mooi palette met heel erg veel kleuren. Met dit palette kun je oneindig veel ooglooks creeëren, en als je dan ook nog eens kijkt naar de prijs vind ik hem geweldig. Zeker een aanrader wanneer je net begint met oogschaduw, maar ook als je al een tijd lang bezig bent is het een toppertje.

De Freedom Pro Artist – Black Arts kost €19,95

8 Comments

 • Ashley Corpier 23 juni 2016 at 22:34

  Dat zijn pas veel kleurtjes voor €20! Leuk! X

  • Irina 23 juni 2016 at 22:43

   Ja echt een budget topper!

 • Hilde 23 juni 2016 at 17:22

  prachtig palette!! Je hebt er ook een mooie look mee gemaakt!

 • Mariska 23 juni 2016 at 11:12

  Gaaf is die he? Echt mooi! Ik heb ‘m ook 😀

  • Irina 23 juni 2016 at 11:24

   Ja hij is echt zo tof!

 • Astrid 23 juni 2016 at 10:23

  Leuk palette en het pigment ziet er op de swatches heel mooi uit! Mooie ooglook ook.

  • Irina 23 juni 2016 at 10:33

   Dankjewel! Hij is voor zijn prijs ook echt heel erg mooi!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×