Freedom Lipstick Kit Bare Collection

19 mei 2016 3 Comments

Freedom Lipstick Kit Bare Collection

Samen met de Freedom Pro Lipstick Kit met vampy kleuren kocht ik ook een Pro Lipstick kit met nude kleurtjes. Zou het pigment en de dekking van deze lipsticks fijner zijn dan van de donkere variant? Ik laat het je vandaag zien!

Freedom Lipstick Kit Bare Collection

De set bevat net als de vamp collectie 5 verschillende lipsticks. De lipsticks zelf vind ik er mooi uit zien: strak maar simpel. De kleuren vind ik zo geswatcht op mijn arm helaas nogal dicht op elkaar liggen: hopelijk valt dit mee op de lippen!

Untouched

Freedom Lipstick Kit Bare Collection

Freedom Lipstick Kit Bare Collection

Untouched is niet echt een kleur voor mij: ik vind hem te licht. Maar goed dat is natuurlijk een kwestie van smaak. De lipstick is verder heel erg romig en brengt fijn aan.

Sooner Or Later

Freedom Lipstick Kit Bare Collection

Freedom Lipstick Kit Bare Collection

Ligt het aan mij of heb ik deze kleur eerder gezien? Sooner Or Later lijkt ontzettend erg op Untouched, wat ik zelf nou niet echt positief vind wanneer ze samen in zo een set zitten.

Whispers

Freedom Lipstick Kit Bare Collection

Freedom Lipstick Kit Bare Collection

Kijk dit zijn kleurtjes waar je me blij mee maakt. Alhoewel ik niet zo van de roze tinten ben vind ik Whispers toch zeker wel heel erg mooi. De dekking is goed en de kleur staat me veel beter dan dat ik had gedacht.

Naked Beauty

Freedom Lipstick Kit Bare Collection

Freedom Lipstick Kit Bare Collection

Naked Beauty neigt iets meer naar oranje/bruin dan de eerdere kleuren. Als je het mij vraagt vind ik hem best wel mooi!

Mannequin

Freedom Lipstick Kit Bare Collection

Freedom Lipstick Kit Bare Collection

Mannequin is me weer veel te licht en ook deze lijkt weer heel erg op  Untouched en Sooner Or Later. Jammer zeg…

Al met al ben ik ook over deze lipstick kit van Freedom niet heel erg enthousiast. Whispers  en Naked Beauty zijn best mooi, maar om alleen voor deze twee tinten de set te kopen? Nee zo bijzonder zijn ze niet. Jammer!

De Freedom Pro Lipstick Kit Bare Collection kost €7,49

3 Comments

 • Astrid 19 mei 2016 at 19:38

  Ze lijken inderdaad wel erg op elkaar, jammer! De roze kleur is wel erg mooi.

 • sabrina 19 mei 2016 at 17:56

  Tja het is een leuk idee, maar het is wel jammer als ze zo dicht bij elkaar liggen. Ik vind de lichte jou toch niet misstaan hoor. Maar wat donker is idd mooier 🙂

 • Mariska 19 mei 2016 at 09:00

  Mooie nude kleuren! Ik vrees dat ze voor mij iets te licht zouden zijn maar bij jou passen ze allemaal mooi 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×