Foute kersttruien maken met Elise

Foute kersttruien maken met Elise

12 december 2018 No Comments

Speciaal voor de kerst besloten Elise en ik eindelijk een keer af te spreken om gezellig samen te filmen. We deden natuurlijk eerder al eens een bullet journal collab, maar dit keer gaan we lekker samen aan de DIY. In deze video gaan we namelijk samen onze eigen foute kersttruien maken terwijl we gezellig kletsen en vooral veel lachen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×