Een dagje dierentuin

15 maart 2016 No Comments

Fotografie - Een dagje dierentuin

Afgelopen week ging ik gezellig een dagje naar de dierentuin. Mijn vader had vrijkaartjes gewonnen voor Ouwehands Dierenpark in Rhenen, en mijn lieve vriendinnetje Danique ging gezellig mee. Samen zijn we de hele dag het park in geweest: het was echt een ontzettend gezellige dag. Vandaag laat ik jullie een aantal foto’s zien die ik schoot.

Fotografie - Een dagje dierentuin

We begonnen de dag met de flamingo’s, die zoals jullie kunnen zien niet al te gezellig tegen elkaar deden. Op het moment dat ik mijn camera focuste stonden ze er nog ontzettend lief en vredig erbij: zodra ik de foto schoot gebeurde dit. Actiefoto van een ruzie tussen flamingo’s. Agh, waarom ook niet.

Fotografie - Een dagje dierentuin

Bij de elanden stond een ontzettend schattig jong (hier links een klein beetje in zicht). Een leraar van onze middelbare school was helemaal gek op elanden, dus we konden het natuurlijk niet laten om even te gaan kijken.

Fotografie - Een dagje dierentuin

Toen we bij ‘Het Wad’ aankwamen waren twee zeehonden de hele tijd door om elkaar heen aan het draaien. We zijn blijven kijken en ik denk dat we getuige zijn geweest van een soort paringsdans: heel erg mooi om te zien.

Fotografie - Een dagje dierentuin

De olifant stond een heel stuk verderop lekker in het zonnetje te suffen. Het was dan ook echt heerlijk weer! Ik keek of ik kon inzoomen met mijn vlogcamera (want die had ik mee, mijn spiegelreflex vond ik te zwaar) en schoot dit plaatje. Ik vind hem best tof geworden!

Fotografie - Een dagje dierentuin

De kleine panda blijft toch wel een van mijn favoriete dieren: zo ontzettend schattig! Alle kleine panda’s die hier in het verblijf zaten hadden zichzelf op deze manier om de takken heen gedraaid. Het zag er echt zo ontzettend schattig uit!

Fotografie - Een dagje dierentuin

En van een onwijs schattige foto gaan we door naar deze ietwat on-charmante foto. Deze gorilla zat heerlijk te eten; wat er ietwat minder heerlijk uit zag. Toch wel een typische gorilla foto dit?

Fotografie - Een dagje dierentuin

Deze penselvarkens had ik nog niet eerder gezien en we vonden ze wel zo ontzettend schattig! Zowel de oren als de staart hebben een beetje de vorm van een penseel; vandaar de naam van het beestje. Hoe lief zien ze eruit! Je had ze eens moeten zien rennen: echt super schattig.

Fotografie - Een dagje dierentuin

Op deze foto ben ik toch stiekem wel heel erg trots: de tijger was alsmaar in het water aan het spelen en ik klikte precies op het goede moment. Ik vind de foto echt heel erg tof geworden: zou toch zo in een tijdschrift kunnen staan?

Fotografie - Een dagje dierentuin

Eén van de giraffen in het park was ontzettend nieuwschierig en kwam heel erg dichtbij kijken. Zo dichtbij dat de mensen naast ons het dier hebben kunnen aaien! Jammer genoeg liep hij daarna weer weg waardoor wij die kans niet hebben gekregen. Maar alsnog heel erg tof om het dier van zo dichtbij te zien.

Fotografie - Een dagje dierentuin

Natuurlijk kon ik het niet laten om ’the king of the jungle’ op de foto te zetten. Het dier heeft daar echt een hele tijd lang zo gelegen want toen we later langs liepen (zo’n uur later) lag hij nog altijd op dezelfde plek in zo ongeveer dezelfde houding.

Fotografie - Een dagje dierentuin

En dan sluit ik het artikel af met de foto van misschien wel ons favoriete dier: het stokstaartje. Danique en ik hebben op de middelbare school voor biologie een keer stokstaartjes moeten observeren voor een verslag. Daarbij moesten we per 30 seconden opschrijven wat de diertjes deden en sindsdien hebben we besloten dat we een keer terug moesten naar de stokstaartjes. Nu waren dit andere stokstaartjes dan die wij hebben moeten observeren, maar toch hebben we ons aan onze deal gehouden!

De dag was echt ontzettend gezellig: we hebben heel erg veel plezier gehad en een heleboel prachtige dieren gezien. ’s Avonds sloten we de dag af met een lekkere kapsalon en daarna hebben we nog heerlijk zitten bijpraten. Het zonnetje die dag maakte het helemaal af: zeker een dag om te onthouden!

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×