Fotografie – Canon 50mm 1.8 lens uitproberen

29 december 2016 3 Comments

Vandaag een heel ander artikel dan dat jullie van mij gewend zijn. Zoals jullie in de video van gisteren konden zien heb ik de Canon 50mm 1.8 lens gekregen voor de kerst. Ik ben dan ook de afgelopen dagen alvast wat aan het spelen geweest met deze nieuwe lens en het leek me leuk om een paar plaatjes met jullie te delen. Ze zijn nog lange van perfect, maar je krijgt wel al een idee van de scherpte/diepte met deze lens.

Zoals je ziet zijn de foto’s bij lange na nog niet perfect, maar ik merk wel dat ik steeds verliefder wordt op mijn nieuwe lens. Het effect dat hij geeft met scherpte diepte vind ik prachtig, en zeker voor productfoto’s zal hij nog goed van pas gaan komen. De productfoto’s van de review van dit palette zijn ook met deze lens gemaakt overigens. Ja, zeker een nieuwe liefde!

3 Comments

 • Soraya 29 december 2016 at 16:45

  Ik heb hier echt totaal geen verstand van maar vind je foto’s altijd al mooi 🙂

  • Irina 2 januari 2017 at 17:03

   Aah dankjewel Soraya!

 • Ria 29 december 2016 at 13:13

  Ha ha, gefeliciteerd met je nieuwe liefde

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×