Mijn Foto op Canvas

4 maart 2017 2 Comments

Alweer een tijdje geleden werd ik benaderd door Foto op Canvas. Dit is een dochterbedrijf van Foto Cadeau. Zij vroegen mij of ik voor een review een canvas zou willen ontvangen. Natuurlijk wilde ik dat! Na lang twijfelen over de foto die ik wilde laten afdrukken bestelde ik het canvas. Vandaag laat ik hem aan je zien!

Zoals je wel kunt zien heb ik een foto van Brownie laten afdrukken op het canvas. Deze foto heb ik zelf niet gemaakt, maar is gemaakt tijdens een fotoshoot van Equifocus. Deze foto vond ik zo ontzettend mooi en van goede kwaliteit dat ik deze graag in groot formaat wilde laten afdrukken. Dit was dan ook de perfecte gelegenheid om dit te doen!

Mijn Foto op Canvas

Het canvas is 40 x 60 cm groot, wat ik zelf tijdens het bestellen veel kleiner geschat had. Toen ik thuis kwam van school en het pakket zag liggen schrok ik in eerste instantie dan ook: wat tof dat hij zo groot was!

Het canvas kwam goed ingepakt in meerdere lagen bubbeltjesplastic aan: op die manier weet je zeker dat het canvas niet beschadigd raakt. Daarnaast krijg je bij het canvas een aantal benodigdheden om het canvas te kunnen ophangen. Deze kun je zien op de foto hierboven.

Mijn Foto op Canvas

De foto is echt prachtig afgedrukt op het canvas, en doordat de randen van het canvas ook bedrukt zijn zie je nergens een rare overloop. Ik moet nog even op zoek naar een goede plek om deze prachtige foto op te hangen, maar ik ben zeker enthousiast! Wanneer ik nog eens een foto wil laten afdrukken op canvas dan ga ik zeker terug naar deze webshop.

Een Foto Op Canvas van 40 x 60 cm kost €43,95

2 Comments

 • Marleen 4 maart 2017 at 18:31

  Super tof dat canvas! Mooie foto ook 🙂

  • Irina 4 maart 2017 at 19:38

   Ja ik ben er ook echt heel blij mee!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×