FOTD – Voiceover Challenge

17 januari 2017 8 Comments

Het is alweer ontzettend lang geleden dat ik hier op mijn blog een make-up look aan jullie liet zien. Vandaag is het dan ook eindelijk weer eens tijd voor een FOTD (Face Of The Day). De look die ik hier draag komt vanmiddag overigens nog een keer langs op mijn YouTube kanaal: ik maakte hem namelijk voor de Voiceover Challenge die rondgaat op YouTube.

De basis make-up

Ik begon met het aanbrengen van de Nivea Men Sensitive Aftershave Balsem over mijn gehele gezicht als primer voor mijn make-up. Hier overheen bracht ik de Maybelline Fit Me! Foundation aan in kleur nummer 120. Voor concealer gebruikte ik mijn favoriete Collection Lasting Perfection Concealer in kleur 3 Warm Medium. Ik poederde het geheel af met de Essence All About Matt! Fixing Compact Powder.

Vervolgens pakte ik mijn NYX Highlight & Contour Pro Palette erbij om te gaan shapen. Ik startte met de kleur Sculpt onder mijn jukbeenderen, kaaklijn, langs mijn voorhoofd en aan de zijkanten van mijn neusbrug om deze te contouren. Vervolgens ging ik verder met Toffee onder mijn jukbeenderen om hier net iets meer warmte aan te geven. Ook bracht ik de kleur Soft Light aan op mijn neusbrug, cupidoboog en op het voorhoofd om het hier net iets meer op te lichten.

Tijd voor blush! Ik koos voor mijn favoriete blushduo van Kiko: de Kiko Blush Cocoa Shock in kleur 01 Sweet Coral And Apricot. Ik mengde hiervan de beide kleuren door elkaar en bracht deze aan op de appeltjes van mijn wangen.

Dan is het eindelijk tijd voor mijn favoriete product: highlighter. En hoe kan het ook anders dan dat ik koos voor NARS Albatross? De glow die deze highlighter geeft aan mijn jukbeenderen is echt prachtig als je het mij vraagt.

De oog- en lipmake-up

Dan ging ik verder met de wenkbrauwen, waar ik mijn geliefde Antastasia DipBrow Pomade in Medium Brown voor gebruik. Deze gebruik ik echter alleen aan de buitenkant van mijn wenkbrauw. Aan de binnenkant gebruik ik namelijk de Catrice Eyebrow Set. Hiervan pak ik alleen de lichtste kleur en deze breng ik aan de binnenkant van mijn wenkbrauwen aan voor een iets natuurlijker effect.

Voor ik begin met de ooglook is het tijd voor een oogschaduw basis: de Essence I Love Colour Intensifying Eyeshadow Base. Daarna kan ik gaan beginnen met de oogschaduw zelf.

De complete ooglook maak ik met het Makeup Revolution Fortunes Favours The Brave Palette. Ik begin met het aanbrengen van de kleur Latte op mijn bewegend ooglid, tot aan de crease. Vervolgens voeg ik de kleur Fortune aan in de crease en in de buitenste ooghoek. Om het geheel net iets meer kleur te geven pak ik Green Machine en breng deze aan op de buitenste zijde van het ooglid. Vervolgens besluit ik om aan de binnenste zijde de kleur Yes Please aan te brengen. Om het één geheel te maken pak ik nogmaals de kleur Fortune en breng deze aan langs de onderkant van mijn oog. De look maak ik af met New World in de binnenste ooghoek en onder het wenkbrauwbot als highlight. Alles blend ik goed in elkaar over.

Wanneer de oogschaduw erop zit is het tijd voor eyeliner: de Essence Liquid Ink Eyeliner Waterproof is al tijden mijn favoriet voor het zetten van een wing. Daarna maak ik de ooglook af met de Catrice Glam & Doll Volume Mascara Waterproof.

Voor de lippen gebruik ik mijn favoriete kleur van het moment: MAC Twig. Deze kleur vind ik echt perfect passen bij de ooglook.

Wanneer alle make-up erop zit gebruik ik de Etos Fixing Spray om ervoor te zorgen dat mijn make-up er natuurlijker uit ziet en beter blijft zitten gedurende de dag.

De gebruikte kwasten

Aangezien ik veel vragen krijg naar de kwasten die ik gebruik voor mijn make-up leek het me handig om deze ook nog even voor jullie op een rijtje te zetten.

Voor de basis gebruik ik de Real Techniques Miracle Complexion Sponge. Hiermee breng ik mijn foundation en concealer aan.

Vervolgens ga ik verder met mijn kwasten van Boozyshop uit de Rosé Golden Jewelry Set. Ik gebruik hiervan de 1160 Big Powder voor mijn poeder, 1060 Face Shaper & 1000 Flat Contour voor mijn contour en bronzer, de 1240 Angled Contour voor mijn blush en de oogschaduwkwasten voor mijn ooglook. Daarnaast gebruik ik de 3700 Brow Liner voor het aanbrengen van mijn Catrice wenkbrauw poeder.

De kwast die ik gebruik voor mijn highlighter is de Real Techniques Setting Brush. Hiermee kan ik de highlighter mooi intens aanbrengen: precies waar ik van houd.

Voor mijn Anastasia DipBrow Pomade gebruik ik het Anastasia kwastje nummer 12. Deze combinatie werkt ontzettend fijn en zorgt voor mooie strakke, maar toch natuurlijke wenkbrauwen.

8 Comments

 • Nicole 22 januari 2017 at 00:44

  De ooglook vind ik echt zo mooi! Je bent sowieso een hele mooie meid.

  • Irina 22 januari 2017 at 09:20

   Aah dankjewel! <3

 • Joyce 17 januari 2017 at 19:28

  Wat een mooie look! Ik word trouwens steeds nieuwsgieriger naar dat oogschaduwpalette, haha.

  • Irina 17 januari 2017 at 20:48

   Koop hem. Echt waar: hij is geweldig, haha.

 • Tania 17 januari 2017 at 11:19

  Hele mooie look Irina. De kleurtjes oogschaduw vind ik heel mooi. Zelf draag ik nooit eyeliner want kan het niet goed

  • Irina 17 januari 2017 at 11:23

   Ik ben echt gek op eyeliner: ik draag vrijwel nooit oogschaduw maar dagelijks winged eyeliner. Haha

 • Lonneke 17 januari 2017 at 10:10

  Ik vind je look heel erg mooi en hou van de kleuren die je gebruikt hebt op je ogen. De foundation van Fit Me wil ik zeker ook eens proberen.

  • Irina 17 januari 2017 at 10:15

   Zeker doen! Sinds ik die heb geprobeerd wil ik geen ander meer: hij is perfect voor mijn droge huid ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×