FOTD | Falling Leaves

20 oktober 2015 No Comments

IMG_1860

Ik heb nog nooit eerder een Face Of The Day (FOTD) artikel gemaakt, maar vond het toch eigenlijk wel leuk om een keer te doen. En aangezien we er inmiddels toch echt aan moeten geloven dat het herfst is besloot ik om een mooie herfst look te maken. Benieuwd naar de producten en de rest van de look? Kijk snel mee.

IMG_1872

IMG_1873

Voor de ooglook besloot ik om mijn Sleek Garden of Eden palette er weer eens bij te pakken, omdat ik dit toch wel echte herfstkleuren vond.

Ik begon door de kleur Adam’s Apple aan te brengen over het hele bewegende ooglid. Hierna bracht ik in de buitenste ooghoek en in de arcadeboog Fauna aan, voor wat meer diepte. Ik vond de groene kleur op het bewegend ooglid nog wat saai ogen, en dus besloot ik Evergreen aan te brengen over het middelste deel van het bewegend ooglid, om zo wat meer glitter en variatie in kleur toe te voegen. Vervolgens besloot ik toch nog wat meer diepte en donkerdere kleur in mijn look te willen (het blijft herfst, dus dan mag het donker) en bracht daarom Tree of Life aan in de outer V. Het geheel maakte ik af door mijn favoriete highlighter Venus uit het Urban Decay Naked Basics palette aan te brengen in de binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot.

IMG_1861

De rest van de look hield ik simpel, met een mooie bruine lipkleur. Die vond ik perfect passen binnen het herfst ’thema’ wat ik in mijn hoofd had. Ik ging voor een mooie berry kleur blush, een matte bronzer en een licht glanzende highlighter uit het limited edition contour palette van Essence dat ik laatst reviewde.

Ik houd er overigens van om mijn blush, bronzer en highlighter subtiel aan te brengen, vandaar dat deze misschien niet heel duidelijk zichtbaar zijn.

De gebruikte producten

Catrice Prime and Fine anti-red base
The Bodyshop Vitamine E Cool BB Creme
Collection Lasting Perfection concealer – review –
Essence All About Matt fixing compact powder
Urban Decay Naked Basics palette, de kleuren Faint (wenkbrauwen) en Venus
Catrice Lash / Brow Designer
Essence eyeshadow base
Sleek Garden of Eden palette, de kleuren Adam’s Apple, Evergreen, Fauna en Tree of Life – review –
Essence Matt Touch blush 20 berry me up! – review –
Essence LE Happy Girls Are Pretty contouring set 01 happiness is … a way of life – review –
Catrice Ultimate Stay Lipstick 150 Chocolate Kiss – review –

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×