FOREO LUNA 3 testen & ebook bijna af // WEEKVLOG #115

FOREO LUNA 3 testen & ebook bijna af // WEEKVLOG #115

24 mei 2021 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Deze week krijg ik de FOREO LUNA 3 binnen en besluit deze voor de eerste keer te gaan testen. Daarnaast maak ik mijn ebook bijna af, laat je een nieuw model uit de IRINA GOES BOLD collectie zien en vertel welke badkleding ik uiteindelijk heb gehouden na vorige week. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

De FOREO LUNA 3 heb ik ontvangen ter review

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×