First Impression – Real Techniques Brush Cleansing Palette

2 oktober 2016 No Comments

First Impression - Real Techniques Brush Cleansing Palette

In Londen kocht ik o.a. het Real Techniques Brush Cleansing Palette, waarover ik veel vraag kreeg naar een first impression video. Dus dat heb ik voor jullie gedaan! Het is mijn eerste first impression video op mijn kanaal, dus ik ben benieuwd of jullie dit soort video’s vaker willen zien: let me know! Voor nu: is het palette de moeite waard of niet? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×