First Impression – NYX Highlight & Contour Pro Palette

16 oktober 2016 No Comments

First Impression - NYX Highlight & Contour Pro Palette

In de video van vandaag test ik eindelijk het NYX Highlight & Contour Pro palette dat al tijden in mijn ’te reviewen’-bakje ligt. Ik laat je swatches zien van alle kleuren en gebruik de poeders ook meteen voor het eerst op mijn gezicht. Benieuwd hoe het palette me bevalt? Kijk dan snel verder!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×