Beauty, Video

First Impression – Nieuwe Essence Producten

Zoals jullie laatst al konden zien in mijn Action en Kruidvat shoplog, sloeg ik een aantal nieuwe producten van Essence in om te reviewen. Ik beloofde jullie toen ook al een First Impression video, en dat is precies wat ik vandaag voor jullie heb! Ik gebruik alle producten voor het eerst en vertel je hoe ze mij bevallen, of ik ze kan aanraden en laat het effect zien. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

2 Comment

 1. Reply
  Kim
  3 maart 2017 at 09:51

  Ik ben zelf heel benieuwd naar de concealer.
  Kim onlangs geplaatst…TRUE STORY: Van samenwerking tot stilte..My Profile

  1. Reply
   Irina
   3 maart 2017 at 10:07

   Zeker een keer proberen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.