First Impression – Nieuwe Essence Producten

3 maart 2017 2 Comments

Zoals jullie laatst al konden zien in mijn Action en Kruidvat shoplog, sloeg ik een aantal nieuwe producten van Essence in om te reviewen. Ik beloofde jullie toen ook al een First Impression video, en dat is precies wat ik vandaag voor jullie heb! Ik gebruik alle producten voor het eerst en vertel je hoe ze mij bevallen, of ik ze kan aanraden en laat het effect zien. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Kim 3 maart 2017 at 09:51

  Ik ben zelf heel benieuwd naar de concealer.
  Kim onlangs geplaatst…TRUE STORY: Van samenwerking tot stilte..My Profile

  • Irina 3 maart 2017 at 10:07

   Zeker een keer proberen!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  ×