First Impression – Nieuwe Catrice Producten

1 februari 2017 4 Comments

De nieuwe Catrice producten liggen in de winkel en natuurlijk kon ik het niet laten om wat producten in te slaan. De uitgebreide reviews hiervan komen de aankomende periode langzaamaan online, maar vandaag heb ik alvast een first impression video met 6 nieuwe producten voor jullie. Laat vooral weten naar welk product jij het benieuwdst bent!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

4 Comments

 • Lonneke 1 februari 2017 at 21:29

  Ik vind de foundation er toch wel goed uitzien, ik heb zelf niet zo’n droge huid dus misschien werkt het wel goed met mijn huid. Oogschaduw is ook echt niet mis hoor!
  Lonneke onlangs geplaatst…Gastartikel op Beauty Unboxing | My Bendel Rosékleurige SchakelarmbandMy Profile

  • Irina 1 februari 2017 at 22:17

   De foundation kan inderdaad voor een niet droge huid wel heel fijn werken! En de oogschaduws werken zeker heel erg fijn ^^

 • leoniae 1 februari 2017 at 20:47

  Leuke video! De mascara staat je inderdaad heel mooi!
  Xoxo, leoniae
  leoniae onlangs geplaatst…Being creative with washi tape #1My Profile

  • Irina 1 februari 2017 at 21:29

   Ja die vind ik ook echt heel fijn!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  ×