First Impression – Nieuwe Catrice Producten

1 februari 2017 4 Comments

De nieuwe Catrice producten liggen in de winkel en natuurlijk kon ik het niet laten om wat producten in te slaan. De uitgebreide reviews hiervan komen de aankomende periode langzaamaan online, maar vandaag heb ik alvast een first impression video met 6 nieuwe producten voor jullie. Laat vooral weten naar welk product jij het benieuwdst bent!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

4 Comments

 • Lonneke 1 februari 2017 at 21:29

  Ik vind de foundation er toch wel goed uitzien, ik heb zelf niet zo’n droge huid dus misschien werkt het wel goed met mijn huid. Oogschaduw is ook echt niet mis hoor!

  • Irina 1 februari 2017 at 22:17

   De foundation kan inderdaad voor een niet droge huid wel heel fijn werken! En de oogschaduws werken zeker heel erg fijn ^^

 • leoniae 1 februari 2017 at 20:47

  Leuke video! De mascara staat je inderdaad heel mooi!
  Xoxo, leoniae

  • Irina 1 februari 2017 at 21:29

   Ja die vind ik ook echt heel fijn!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×