First Impression – ELF Hydrating Bubble Mask

13 november 2016 No Comments

First Impression - ELF Hydrating Bubble Mask

Van ELF (Eyes Lips Face) mocht ik o.a. het Hydrating Bubble Mask testen en daar was ik meteen ontzettend enthousiast over. Na afgelopen week weinig slaap te hebben gehad en ontzettend veel te hebben gestresst i.v.m. tentamens en projectweek besloot ik dat ik de week niet beter kon afsluiten dan met dit masker. Ik laat je vandaag zien hoe hij werkt!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Klik hier voor het masker op de site van ELF

Ingrediënten
Water (Aqua), Potassium Cocoyl Glycinate, Lauryl Glucoside, Glycerin, Ethyl Perfluorobutyl Ether, Acrylates Copolymer, Decyl Gucoside, Cocamide Mea, Sodium Polyglutamate, Polyacrylate-13 Dipotassium Glycyrrhizate, Polyisobutene 1, 2-Hexanediol, PVP, Caprylhydroxamic Acid, Propanediol, Polysorbate 20, Disodium EDTA.

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×