First Impression – Boozyshop Unicorn Kwastenset

26 maart 2017 No Comments

Afgelopen week ging ik naar het I Love Beauty event, en jullie konden al eerder zien dat ik daar de Boozyshop Unicorn kwastenset kocht. Een set met 10 verschillende kwasten voor het gezicht en de ogen met prachtige parelmoerkleurige eenhoorn-handvaten. Ik kreeg enorm veel vragen via Instagram en YouTube over hoe de kwasten mij bevallen dus ik besloot snel deze first impression voor jullie op te nemen. Veel kijkplezier!


Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

De kwasten op Boozyshop

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×