First Impression – Action Makeup Remover Wipe

17 maart 2017 No Comments

Zoals jullie in mijn laatste shoplog al konden zien kocht ik laatst bij de Action een makeup remover wipe. Dit doekje belooft samen met alleen wat water al je makeup te verwijderen. Ik was erg sceptisch, maar besloot om het doekje voor jullie te testen op camera! Hoe mijn eerste indruk is? Dat laat ik je zien in deze video!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×