Film Review – The Huntsman Winter’s War

28 april 2016 1 Comment

Film Review - The Huntsman Winter's War

Waar de meeste mensen met Koningsnacht een kroeg in duiken, ging ik gezellig naar de bioscoop. Sinds ik de trailer had gezien van The Huntsman Winter’s War wist ik dat ik er naartoe moest: hij leek me ontzettend tof! Vandaag is het tijd om jullie te vertellen wat ik ervan vond: voldeed hij aan mijn verwachtingen?

Samenvatting

In de spectaculaire actie-avonturenfilm The Huntsman: Winter’s War keren Chris Hemsworth en Charlize Theron terug als jager Eric en Queen Ravenna uit Snow White and the Huntsman.

Ze worden bijgestaan door Emily Blunt en Jessica Chastain. Na de dood van haar zus schakelt de jonge ijskoningin Freya (Emily Blunt) haar soldaten in om de magische spiegel voor haar te bemachtigen. Ze ontdekt dat Ravenna tot leven kan worden gewekt met de duistere magie van de spiegel en samen blijken ze machtiger te zijn dan de meest sinistere krachten die het land ooit hebben bedreigd. – Bron

Aangezien ik het verhaal zelf niet kende ging ik heel erg open minded naar de bioscoop toe. Niet zoals wanneer ik het boek al heb gelezen en naar de verfilming daarvan ga. Op dat soort momenten word ik vaak teleurgesteld door de film, omdat ze niet goed genoeg de verhaallijn volgen. (Bijvoorbeeld bij The Scorch Trials of Allegiant)

Het verhaal vond ik goed bedacht, en ik ben over het algemeen ook gewoonweg gek op sprookjes. Het valt me op dat er de laatste tijd heel erg veel sprookjes in een nieuw jasje worden gegoten, wat ik zelf helemaal niet erg vind.

De acteurs in de film vond ik hun rol erg goed spelen, en ook de effecten waren mooi gemaakt. De verhaallijn was wel wat voorspelbaar op sommige punten, maar dat maakte het voor mij niet minder leuk om te kijken.

Het is heel erg mooi om te zien dat aan het einde van de film de ‘gemene koningin’ helemaal niet zo gemeen blijkt te zijn. Daar zie je weer echt die Disney invloed terug komen.

Al met al vond ik het een ontzettend leuke film om te kijken, en hij zit ook precies in de genres die ik leuk vind: actie en fantasy. Ben je dus nog op zoek naar een film in deze genres? Dan is dit een echte aanrader!

1 Comment

 • Esma 29 april 2016 at 04:58

  Lijkt me een leuke film!

  XXX Esma

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×