Film Review | Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge

6 juni 2017 3 Comments

Afgelopen zaterdag besloot ik naar de nieuwste Pirates of the Caribbean film te gaan. Ik ben altijd al gek geweest op deze films, en kon dan ook niet wachten toen ik hoorde dat er weer een vervolg kwam. Is deze film echter nog altijd leuk? Of is het inmiddels gewoon compleet uitgemolken en steeds meer van hetzelfde? Ik vertel het je vandaag!

De ongelukkige Jack Sparrow ziet het somber in wanneer de geestpiraten onder leiding van zijn oude aartsvijand, de angstaanjagende Kapitein Salazar, ontsnappen aan de Devil’s Triangle. Salazar en zijn crew is vastbesloten om elke piraat op zee met inbegrip van Jack te doden. Jack zijn enige hoop op overleving ligt in het zoeken naar de legendarische Trident of Poseidon, een krachtig artefact dat zijn bezitter de totale controle over de zee geeft. – Bron

De film gaat zoals hierboven staat dus over Kapitein Salazar. Jack heeft ervoor gezorgd dat Salazar in de Devil’s Triangle vast is komen te zitten en aan een vreselijke vloek zit vastgebonden. Helaas weet Salazar te ontsnappen en besluit hij om Jack te vinden en te doden.

Tijdens de film kom je een heleboel bekende gezichten tegen, maar er spelen ook een aantal nieuwe karakters. Zo speelt de zoon van William en Elisabeth in de film en een meisje dat op zoek is naar haar vader. Zelf was ik vooral erg enthousiast over het feit dat William en Elisabeth weer terug zouden komen in deze film. Helaas bleken ze samen maar zo’n 2 minuten in de film te zitten: erg jammer vond ik.

Verder is de film precies zoals ik hem had verwacht: humoristisch maar toch ook spannend. Iedere keer weer bedenken ze zulke rare stunts dat je denkt dat het niet gekker meer kan. Toch blijkt het iedere film opnieuw dat het toch kan.

Ik heb weer enorm genoten van de film. Mijn moeder vond dit deel zelfs leuker dan het vorige, dus ook dit was erg positief. Verder zou ik je zeggen om gewoon naar de film te gaan, want als ik meer vertel geef ik spoilers!

3 Comments

 • Ria 7 juni 2017 at 10:52

  Klinkt goed 🙂

 • Robin 6 juni 2017 at 12:19

  Ik vond hem beter dan deel 4. Ik heb echt heel veel gelachen.
  Ben je na de aftiteling ook blijven zitten? Er zit nog een stukje aan vast, net zoals bij alle pirate films overigens.

 • Bianca Schrijft 6 juni 2017 at 06:35

  Nu ik een bioscoop pas heb, wil ik hem wel gaan kijken. Als ik de volle mep had moeten betalen denk ik niet. Het is een beetje allemaal hetzelfde. Dat maakt op zich niet uit, maar ik raak dan een beetje uitgekeken op een filmserie. We gaan hem dus weer een kans geven.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×