Film Review | Insurgent

30 april 2015 No Comments

insurgent2 Een tijdje terug ging ik dan eindelijk naar Insurgent. Sinds het moment dat ik wist dat deze film er aan zat te komen wilde ik er naartoe. Vandaag deel ik met jullie wat ik ervan vond!

In het tweede deel van Divergent: Insurgent krijgt Tris het steeds moeilijker, ze zoekt naar bondgenoten en antwoorden in de ruines van een futuristisch Chicago.
Tris en Four zijn voortvluchtigen en worden achternagezeten door Jeanine, de leider van de factie Eruditie. In een race tegen de klok moeten ze uitzoeken waar de familie van Tris zijn leven voor heeft gegeven en waarom de leiders van Eruditie er alles aan doen om ze tegen te houden. Achtervolgd door hun keuzes in het verleden, zijn zij wanhopig om hun geliefden te beschermen en worden Tris en Four met de ene na de andere onmogelijke uitdaging geconfronteerd. Langzaam maar zeker ontrafelen zij de waarheid over hun verleden en uiteindelijk over de toekomst van hun wereld. – Bron

Divergent vond ik zelf een hele goede film, en het verhaal vond ik ook heel erg goed. Daardoor was ik heel erg nieuwsgierig naar het vervolg erop. Ik had zelf de boeken nog niet gelezen (al wil ik dat wel nog gaan doen), waardoor de films toch spannender zijn dan wanneer je al weet wat er gaat gebeuren.

Ik vind de verhaallijn heel erg goed en hij zet je ook aan het denken. Wel vond ik het einde van de film iets hebben van The Maze Runner, waarom vertel ik niet want dan verraad ik meteen het hele verhaal.

De acteurs in de film vond ik erg goed, en ik vond ook de special effects en decors erg mooi. Het deel waarin Tris haar moeder in een brandend huis de lucht in vliegt is heel erg mooi en realistisch gemaakt (voor zo ver een zwevend huis realistisch kan zijn).

Al met al vond ik het een hele leuke en goede film, en ik kan nu al niet wachten op het derde en laatste deel van deze serie. Al twijfel ik nu wel of ik de boeken nu voor de film moet lezen of pas erna. Het heeft allebei wel iets.

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×