Film Review – How To Be Single

25 maart 2016 3 Comments

Film Review - How To Be Single

Afgelopen weekeind ging ik (alweer) naar de bioscoop: dit keer gezellig met mijn lieve vriendinnetje Danique. We hadden een tijdje terug al afgesproken om samen naar de film How To Be Single te gaan en afgelopen weekeind was het dan eindelijk zo ver! We aten van te voren gezellig samen in de stad (Burger King, oeps…) en daarna gingen we naar de bioscoop. Het was ontzettend gezellig!

Komedie waarin Dakota Johnson en Rebel Wilson leren hoe het voelt om op de juiste manier single te zijn.

Er is een juiste manier van single zijn, een verkeerde manier van single zijn, en dan… heb je Alice. En Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York zit vol met eenzame zielen op zoek naar de juiste match, echte liefde, een date, of gewoon iets daar tussenin. En ergens tussen de uitdagende berichtjes en one-night stands, hebben deze vrijgezelle allemaal iets gemeen, de noodzaak om te leren op de juiste manier single te zijn in een wereld vol met steeds veranderende definities van liefde. Daten in de stad die nooit slaapt is nog nooit zo leuk geweest. – Bron

How To Be Single is een heel andere soort film dan dat ik normaal kijk; het is namelijk een komedie i.p.v. een actie/fantasy/thriller film. Toch vind ik ook dit soort films (af en toe) heel erg leuk om te kijken: iets luchtigs maar toch gezelligs om naar te kijken.

Het verhaal gaat over een heleboel singles in New York. Ze gaan allemaal anders om met het single zijn. De één is het al jaren terwijl de ander pas net uit een jarenlange relatie komt. De één heeft miljoenen one-night-stands terwijl de ander wanhopig op zoek is naar ‘de ware’. Dit alles zorgt natuurlijk voor een heleboel komische situaties.

Het acteerwerk in de film is niet ontzettend goed maar ook zeker niet slecht. De verhaallijn is niet heel erg spectaculair en er is ook geen ‘boodschap’ die de film wil overbrengen.

Al met al dus een leuke film om te kijken op een meidenavondje. Perfect als je even zin hebt in een luchtige film waar je goed om kunt lachen.

3 Comments

 • Linda 25 maart 2016 at 18:34

  Toen ik hem wilden kijken in de bios was er helaas geen plek meer! Het lijkt mij een best leuke film

 • Lieneke 25 maart 2016 at 10:05

  Klinkt als een leuke film! Ik twijfelde nog of ik hem wilde gaan kijken, maar misschien dat ik het toch maar doe! 🙂

 • Bianca Schrijft 25 maart 2016 at 06:53

  Klinkt als een leuke film! Zelf kijk ik dit soort films graag op zondag. Lekker ontspannen, lachen en vooral niet hoeven nadenken, heerlijk!!!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×