Film Review | Bridget Jones’s Baby

27 september 2016 10 Comments

Film Review | Bridget Jones's Baby

Afgelopen vrijdag ging ik samen met mijn moeder naar dé film van dit moment: Bridget Jones’s Baby. Sinds er werd aangekondigd dat er een derde deel van de Bridget Jones serie zou komen wist ik het meteen: die moest ik zien. En met mij waren er nog veel meer die dat dachten, want de zaal zat compleet vol. Of dit derde deel uit de serie ook echt de moeite waard is? Dat vertel ik je vandaag!

‘En ze leefden nog lang en gelukkig‘ blijkt niet weggelegd voor Bridget Jones (Zellweger). Na haar break-up met Mark Darcy (Firth) is ze in de veertig en opnieuw single. Bridget besluit zich te focussen op haar baan als producent van een nieuwsprogramma en brengt veel tijd door met haar vrienden. Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft en dat er niets meer mis kan gaan… Maar dan ontmoet ze een onweerstaanbare Amerikaan: Jack (Dempsey) en haar liefdesleven staat weer op z’n kop. Deze man heeft alles wat de Britse Darcy mist. Geheel ongepland, blijkt Bridget in verwachting te zijn en weet ze niet zeker wie van de twee mannen de vader is… – Bron

Dit is alweer het derde serie in de humoristische Bridget Jones serie, en omdat ik de afgelopen twee delen ontzettend leuk vond om te kijken moest ik deze ook wel gaan zien. Toch was ik een beetje sceptisch: zou dit derde deel wel echt zo leuk zijn als de andere twee? Of zou het een slap aftreksel hiervan zijn?

Eenmaal in de bioscoopzaal naar de film kijkend bleek het eerste waar te zijn: hij is werkelijk even leuk als de voorgaande twee delen! Ik heb vrijwel de hele film zitten lachen, en hoewel sommige dingen toch wel lichtelijk voorspelbaar zijn maakt dat niets uit voor het plezier wat je aan de film beleefd.

Dus mocht jij nog een gezellige meiden avond willen houden: ga gezellig samen naar Bridget Jones’s Baby. Plezier gegarandeerd!

10 Comments

 • Mariëlle 29 september 2016 at 09:36

  Ik ga er waarschijnlijk snel heen met mijn nicht, kan niet wachten hihi!

  • Irina 29 september 2016 at 15:43

   Snap ik! Hij is geweldig ^^

 • hilde 27 september 2016 at 22:59

  Ik wil hem ook nog snel zien! Heerlijke film lijkt mij het.

  • Irina 28 september 2016 at 11:25

   Is het ook echt!

 • Jouvence 27 september 2016 at 14:06

  Ik wil hem nog graag zien! xx

  • Irina 27 september 2016 at 15:05

   Zeker doen!

 • Joyce 27 september 2016 at 13:49

  Aaah ik wil zo graag naar deze film met mijn moeder. Heb laatst deel 1 en 2 voor het eerst gezien en ik vond ze zo leuk!

  • Irina 27 september 2016 at 15:05

   Zeker doen! Deze is net zo leuk ^^

 • Natascha 27 september 2016 at 08:20

  Ik ben afgelopen zaterdag geweest, en inderdaad hij is weer super leuk!

  • Irina 27 september 2016 at 08:45

   Ja ik heb helemaal dubbel gelegen van het lachen!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×