Film Review – Allegiant

18 maart 2016 No Comments

Film Review - Allegiant

Afgelopen woensdag besloten mijn moeder en ik spontaan om naar Allegiant te gaan. Ik wilde heel erg graag naar deze film toe en aangezien ik die avond niks gepland had besloten we te gaan. Wat ik van de film vond? Dat vertel ik jullie vandaag.

In het derde deel van The Divergent Series: Allegiant maken Tris en Four kennis met een hele nieuwe wereld die veel meer risico met zich meebrengt dan ooit tevoren.

Tris en Four proberen te ontsnappen aan de muur die hun scheidt van Chicago. Dit is de eerste keer dat ze buiten de muur komen en ze laten de enige stad achter die ze ooit hebben gekend. – Bron

De eerste twee delen uit deze serie vond ik ontzettend goed en daarom was ik ook heel erg benieuwd naar dit deel. Ik moet zeggen dat ik het eerste deel van de film minder boeiend vond dan de andere delen, maar het tweede deel vond ik weer onwijs tof.

Hoe dit komt? Het eerste stuk van de film is veel meer science-fiction dan actie en avontuur. Het tweede deel van de film komt de actie en avontuur weer terug waardoor ik het weer leuker vond om te kijken.

Verder was de film wel echt ontzettend goed gemaakt: de acteurs spelen hun rol allemaal heel erg goed en alle beelden en effecten zijn onwijs tof gemaakt. Wat dit betreft was het eerste deel van de film ook heel erg goed.

Sowieso wil ik niet zeggen dat het eerste deel van de film niet goed was; want dat was het wel. Het is alleen zo dat ik zelf niet zo van de science-fiction kant ben.

Het verhaal zelf was ontzettend goed maar ik weet niet hoe ver het het boek volgt. Ik heb zelf de boeken namelijk nog niet gelezen (iets wat ik zeker wel van plan ben om te gaan doen).

Het verhaal zit vol met mensen die niet zijn wie ze zeggen te zijn en rare wendingen. Ik wil niet te veel verklappen over hoe het verhaal loopt, voor de mensen die de film nog moeten gaan zien en net als ik het boek niet hebben gelezen.

Wel kan ik je zeggen dat de film zeker de moeite waard is om naartoe te gaan. Dus mocht jij de eerste twee films hebben gezien en die goed vinden: dan is ook deze film zeker het kijken waard.

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×