Beauty, Video

Felle cut crease met nieuwe make up // SPELEN MET MAKE UP #1

Felle cut crease met nieuwe make up // SPELEN MET MAKE UP #1

Aangezien we met zijn allen thuis zitten en ineens veel meer tijd hebben om dingen te doen waar we anders de tijd niet voor hebben/nemen besloot ik een nieuwe mini-serie te maken voor mijn YouTube kanaal: spelen met make up. In deze serie daag ik mezelf uit om andere soorten looks/kleuren/producten te proberen dan dat ik dit normaal zou doen en jullie uit te dagen om ook eens te gaan experimenteren met de make up die je in huis hebt. Vandaag trap ik af met een lekker felle cut crease (mijn eerste ooit!) look waarin ik ook direct een aantal producten test die ik nog had liggen om te reviewen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.