Felle cut crease met nieuwe make up // SPELEN MET MAKE UP #1

Felle cut crease met nieuwe make up // SPELEN MET MAKE UP #1

20 maart 2020 No Comments

Aangezien we met zijn allen thuis zitten en ineens veel meer tijd hebben om dingen te doen waar we anders de tijd niet voor hebben/nemen besloot ik een nieuwe mini-serie te maken voor mijn YouTube kanaal: spelen met make up. In deze serie daag ik mezelf uit om andere soorten looks/kleuren/producten te proberen dan dat ik dit normaal zou doen en jullie uit te dagen om ook eens te gaan experimenteren met de make up die je in huis hebt. Vandaag trap ik af met een lekker felle cut crease (mijn eerste ooit!) look waarin ik ook direct een aantal producten test die ik nog had liggen om te reviewen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×