February goals

2 februari 2016 4 Comments

february goals

Afgelopen maand is ontzettend snel gegaan en ik heb er eigenlijk vooral lekker genoten van de vrije dagen die ik onverwachts had. Afgelopen maand werd ik namelijk ineens veel minder ingepland op werk dan voorheen; waardoor ik lekker de tijd had om veel naar Brownie te gaan en te ontspannen. Daarnaast ben ik natuurlijk flink aan het brainstormen geweest voor deze maand: mocht je nog niet weten wat er deze maand aan de hand is lees dan even dit artikel van gisteren.

Afgelopen maand : januari

Afgelopen maand had ik drie doelen voor mezelf gesteld; over drie compleet uiteenlopende onderwerpen. Ik had een doel rondom het zoeken naar een nieuwe opleiding, een doel om meer te lezen en een doel rondom mijn blog. Of ik ze gehaald heb? Dat vertel ik je hieronder.

Naar de Opden Dag van de HvA gaan
Ja! Dit doel heb ik behaald. Sterker nog ik heb meer gedaan dan dat: ik heb me ook ingeschreven voor de studie Media, Informatie en Communicatie. De open dag was ontzettend leuk en de studie en de school spraken me heel erg aan waardoor ik na iets meer dan een week besloot om me gewoon aan te melden. Binnenkort moet ik meedoen aan een studiekeuzecheck en daarna ben ik officieel aangenomen! Studentenleven: here I come again!

Het boek ‘De Moordopdracht’ van James Dashner uitlezen
Ja, ook dit doel heb ik behaald. Al voor de eerste helft van januari voorbij was had ik het boek uit, en ik heb er ook meteen een review voor jullie geschreven. Die kun je hier vinden. Ik vond het een goed boek, al las het wel anders dan de meeste boeken die ik lees. Maar daarvoor moeten jullie de review maar lezen!

Alleen artikelen en filmpjes online zetten waar ik echt tevreden over ben
Ja dit doel is me ook gelukt. Ik moet toegeven dat mijn planning nog altijd beter kon; want ik zat alsnog soms tot middernacht in mijn bed een artikel te typen voor de volgende dag. Toch ben ik wel blij met de content die ik de afgelopen maand online heb gezet. Ik merk ook heel erg dat jullie het werk dat ik erin stop waarderen, en dat maakt het voor mij alleen nog maar leuker om te doen.

february goals

Komende maand : februari

Aankomende maand staat eigenlijk vooral in het teken van mijn blog en youtube kanaal. Ik heb een heleboel leuke plannen voor deze maand door de extra uploads en hoop stiekem deze maand weer te groeien in bezoekersaantallen. Ik heb er echt heel erg veel zin in om deze maand extra te knallen voor jullie!

Een week lang dagelijkse vlogs online zetten
Gisteren ben ik begonnen met de dagelijkse vlogs en ook al doe ik niet heel erg veel bijzonders, toch wil ik graag een keer een week lang voor jullie vloggen. Zo kan ik wennen aan het vloggen en kunnen jullie zien of jullie het leuk vinden om vlogs van mij te zien!

De hele maand lang iedere dag een artikel en/of filmpje van goede kwaliteit posten
Iedere dag een artikel en/of filmpje online zetten is best wel een uitdaging wanneer je dit niet gewend zet. Toch wil ik ervoor zorgen dat de kwaliteit van mijn content er niet onder gaat lijden, dus heb ik met mezelf afgesproken om niet te gaan afraffelen. Liever een keer iets wat later online zetten dan dat ik er niet 100% tevreden over ben.

Beginnen aan serie op je youtube kanaal
Ik vertelde er al even vluchtig iets over op social media, maar ik ga een serie starten op mijn youtube kanaal! Morgen (of eigenlijk vanmiddag) kunnen jullie de eerste ‘aflevering’ al zien en zelf ben ik er echt heel erg enthousiast over!

En dan waren dat alweer mijn doelen voor de aankomende maand! Ik heb echt heel erg veel zin om dagelijks bezig te gaan zijn met het maken van content voor jullie; en hoop dat jullie ook zin hebben in deze maand vol met dagelijkse posts. Wil je nog iets specifieks voorbij zien komen? Let me know!

4 Comments

 • Sandra 2 februari 2016 at 17:33

  Gaat dat je gaat vloggen! Ik ben benieuwd hoor. Vind dat altijd wel leuk om te kijken! Ben ook benieuwd naar de serie op je YouTube kanaal. Allemaal leuke dingen! Top ook dat je blij bent met wat je de afgelopen maand allemaal online hebt gezet op je blog. Daar gaat het om! Beter iets van goede kwaliteit en minder, dan afgeraffeld en veel posts, toch? 🙂

 • Mariska 2 februari 2016 at 16:26

  Je doelen zijn dus wel heel erg goed gegaan! Dan komt het komende maand toch ook goed? Je vlogs zijn leuk 😀

 • Sanne 2 februari 2016 at 10:30

  Echt leuk dat je met een serie begint op je YouTube-kanaal. Ik heb me volgens mij nog niet geabonneerd, maar ga dat vliegensvlug doen.

  • Irina 2 februari 2016 at 14:39

   Aah wat lief! Ik stop er veel werk in dus dankjewel ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×