February Goals

2 februari 2017 8 Comments

De eerste maand van het jaar is alweer voorbij: wat gaat de tijd snel. De afgelopen maand haalde ik mijn herkansing van blok 1 met een 7.6, haalde tot nog toe al mijn vakken voor blok 2 en ben ik op dit moment mijn projectweek aan het afsluiten. Gek om te bedenken dat ik na morgen alweer op de helft van het schooljaar zit. Het voelt alsof we pas geleden zijn begonnen. In dit artikel blik ik met jullie terug op mijn doelen van de afgelopen maand en bespreek mijn doelen voor februari.

Afgelopen maand : januari

Een week vooruit werken met Ordinary Odd
In mijn eerste blogtips artikel stelde ik blogdoelen voor dit jaar. Een daarvan was om standaard minimaal een week vooruit te werken met artikelen en video’s, zodat ik de ruimte zou hebben om alles na te lezen en ook gewoon een keer een dagje niets zou kunnen doen. Dit doel is me niet gelukt. De eerste weken ging het heel erg goed: toen had ik flink vooruit kunnen werken in mijn kerstvakantie. Daarna naderde echter deadlines voor mijn studie, waardoor ik niet meer dagelijks vooruit kon werken. Dit was te merken: inmiddels schrijf ik artikelen weer een of twee dagen van te voren. Jammer: want vooruit werken helpt me zo goed.

Dagelijks de tijd nemen om reacties te plaatsen bij anderen
Dit blogdoel is me echter wel gelukt! Ik wilde heel graag meer reacties achterlaten bij anderen, zodat ik meer in contact kwam met andere bloggers. Dit is me zeker gelukt. Dagelijks neem ik minimaal een half uurtje de tijd om bij andere bloggers artikelen te lezen en daar op te reageren. Ik merk dat ik er ook een aantal nieuwe volgers door heb gekregen: extra leuk natuurlijk!

Mijn kamer flink opruimen
Dit doel is me ook gelukt! In het begin van de maand ruimte ik mijn kamer flink op. Halverwege de maand werd het echter weer een troep (zo gaat dat bij mij altijd), maar inmiddels heb ik dit gisteren weer opgeruimd. Nu hopen dat het iets langer dan een week opgeruimd blijft, hihi.

February Goals

Aankomende maand : februari

Mijn weekje vakantie gebruiken om tijd voor mezelf te nemen
Ik merk dat ik dit jaar best wel last heb van een winterdip. Ik ben namelijk alsmaar moe en futloos, stel mijn taken alsmaar uit waardoor ik op het laatste moment nog van alles moet doen en lig het liefst de hele dag in bed Netflix te kijken. Tijd om daar verandering in te brengen! In februari heb ik een weekje vakantie van school, waar ik de tijd ga nemen om dingen te doen die ik leuk vind. Misschien is een dagje eraan toegeven juist wel lekker, maar ik wil ook vooral leuke dingen gaan doen: lekker naar Brownie, outfitfoto’s gaan maken met Joyce, misschien een collab opnemen en lekker bloggen.

Gezonder gaan eten
Ik merk dat ik de afgelopen tijd totaal niet heb gelet op mijn eten, en dat is te merken. Ik ben sinds het schooljaar is begonnen zo’n 7 a 8 kilo aangekomen en ik merk dat ik gewoon echt niet lekker in mijn vel zit. Dat komt grotendeels doordat ik iedere dag wel iets lekkers eet: chips, chocoladepinda’s, etc. Van die hoeveelheden suiker wordt je ook steeds slomer en ga je je niet bepaald veel beter voelen. Tijd om dat om te gooien dus!

Een week vooruit werken met Ordinary Odd
En dit keer echt! Dit vind ik zelf namelijk zo ontzettend fijn werken en het zorgt ervoor dat ik zo veel meer rust in mijn hoofd heb. Aankomend weekeind heb ik een weekeind echt vrij van school, en dan wil ik lekker vooruit gaan schrijven. Ook de vakantieweek wil ik hiervoor gaan gebruiken en dan is het daarna een kwestie van volhouden. Ieder weekeind lekker veel schrijven en filmen en dan moet het me lukken.

Dat zijn dan alweer mijn doelen voor aankomende maand. Eens zien of het me deze maand wel gaat lukken om vooruit te werken! Ik ben heel erg benieuwd naar jou doelen: zijn die van jou van afgelopen maand gelukt? En wat zijn jou doelen voor deze maand?

8 Comments

 • Lydia 3 februari 2017 at 16:25

  Goeie doelen!
  Mijn doel afgelopen maand was om een blog te beginnen en is gelukt 🙂
  Deze maand wil graag veel tijd in mijn blog steken haha.

  • Irina 3 februari 2017 at 18:58

   Hihi, goed doel!

 • Jonna@burgertrutjesNL 2 februari 2017 at 20:17

  Lijken me haalbare doelen, komt vast helemaal goed! Ik wil ook weer iets meer vooruit plannen. Komt vast ook goed dit weekend.

  • Irina 2 februari 2017 at 20:32

   Ja het is zo’n fijn gevoel wanneer je artikelen klaar hebt staan voor de komende dagen! Daar wil ik echt graag aan werken ^^

 • Lonneke 2 februari 2017 at 15:51

  Lekker dat je aankomende maand even een vakantie inlast dat zal je zeker goed doen. Ja plannen ik ging ook ff lekker maar nu werk ik per dag en moet nu elke avond nog een artikel tikken voor de volgende dag. Wat goed dat her eerste blok met een 7,6 behaald heb!

  • Irina 2 februari 2017 at 17:29

   Ja ik hoop dat ik in mijn vakantie even lekker vooruit kan werken ^^

 • Britt van Ommeren 2 februari 2017 at 07:07

  Mooie doelen, ik ga hopen dat ze lukken, maar daar hoef ik niet over in te zitten. Succes ermee!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×