Favorieten van November

29 november 2015 No Comments

still

Normaal doe ik eigenlijk nooit een favorieten video; maar deze maand besloot ik dat wel te doen. Ik heb een aantal beauty en lifestyle favorieten ontdekt de afgelopen maand en wilde die graag aan jullie laten zien. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

I heart Makeup – I heart Chocolate palette – review
In the Buff – Lightly Toasted palette – review
Essie Chinchilly – review
De labyrintrenner serie – review

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×