Favorieten van het moment

Favorieten van het moment

26 maart 2021 No Comments

Na een lange tijd is het vandaag weer eens tijd voor een favorieten video. Ik laat je al mijn favorieten zien op zowel beauty, fashion als lifestyle gebied. Van leuke producten van kleine bedrijven tot toffe boeken en series. Voor iedereen zit er wel iets bij: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×