Video

Favorieten van februari

still

Het is alweer maart, wat betekend dat mijn examens steeds dichterbij komen! Heel erg spannend natuurlijk, maar tegelijkertijd ook wel heel erg leuk! Bijna klaar met de middelbare school! Vandaag heb ik een filmpje voor jullie, en dit keer is het een favorieten video! Ik wil dit het liefst iedere maand gaan doen, maar dat ligt natuurlijk aan de hoeveelheid favorieten die ik iedere maand ontdek!

Jasje     Forever 21
Shirt     New Yorker

De artikelen over mijn favorieten:
De blog bijbel
Barry M Nagellak
Real Techniques kwasten

I see fire – Ed Sheeran

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.