Favorieten van februari

2 maart 2014 No Comments

still

Het is alweer maart, wat betekend dat mijn examens steeds dichterbij komen! Heel erg spannend natuurlijk, maar tegelijkertijd ook wel heel erg leuk! Bijna klaar met de middelbare school! Vandaag heb ik een filmpje voor jullie, en dit keer is het een favorieten video! Ik wil dit het liefst iedere maand gaan doen, maar dat ligt natuurlijk aan de hoeveelheid favorieten die ik iedere maand ontdek!

Jasje     Forever 21
Shirt     New Yorker

De artikelen over mijn favorieten:
De blog bijbel
Barry M Nagellak
Real Techniques kwasten

I see fire – Ed Sheeran

http://www.youtube.com/watch?v=h2r3uAHbaRg

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×