Favorieten van 2020 // beauty, fashion & lifestyle

Favorieten van 2020 // beauty, fashion & lifestyle

30 december 2020 No Comments

Het einde van het jaar nadert en net als ieder jaar wil ik graag mijn favorieten op beauty, fashion en lifestyle gebied met je delen. 2020 was een raar jaar en dat is gedeeltelijk ook terug te zijn aan mijn favorieten van 2020. Zo heb ik ineens een favoriete puzzel en een favoriete webshop die mondkapjes verkoopt. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×