Favorieten van 2020 // beauty, fashion & lifestyle

Favorieten van 2020 // beauty, fashion & lifestyle

30 december 2020 No Comments

Het einde van het jaar nadert en net als ieder jaar wil ik graag mijn favorieten op beauty, fashion en lifestyle gebied met je delen. 2020 was een raar jaar en dat is gedeeltelijk ook terug te zijn aan mijn favorieten van 2020. Zo heb ik ineens een favoriete puzzel en een favoriete webshop die mondkapjes verkoopt. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×