Favorieten van het moment #2

9 april 2017 No Comments

Ik was laatst weer eens aan het brainstormen voor video’s en bedacht me ineens dat ik al heel lang geen favorieten video meer had opgenomen. Toen ik ging kijken bleek dit zelfs al vijf maanden geleden te zijn! Oeps. Hoog tijd om mijn favorieten weer eens met jullie te delen dus! Vandaag dan ook al mijn beauty, fashion en lifestyle favorieten van de afgelopen tijd.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×