Video

Favorieten van het moment #1

Favorieten van het moment #1

Het is alweer een tijd geleden dat ik een favorieten video voor jullie heb gemaakt. Eerst maakte ik deze video’s maandelijks, maar omdat de video’s niet heel erg goed werden bekeken en ik er zelf minder zin in had om ze op te nemen ben ik ermee gestopt. Toch merkte ik dat ik de afgelopen tijd weer aardig wat favorieten heb ontdekt op zowel het gebied van beauty en fashion als lifestyle. Vandaag laat ik je dan ook mijn favorieten van de afgelopen tijd zien: veel kijkplezier!


Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Reviews

Maybelline Fit Me Foundation – hier
NARS Albatross Highlighter – hier
Sleek Solstice Highlighter Palette – hier
Essie Spin The Bottle – hier
MAC Mehr Lipstick – hier
Colourpop Ultra Matte Lip ‘Bumble’ – hier
Coolgift Light Box – hier

Winactie Selfie Ring Light

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.