Favorieten van het moment #1

12 oktober 2016 No Comments

Favorieten van het moment #1

Het is alweer een tijd geleden dat ik een favorieten video voor jullie heb gemaakt. Eerst maakte ik deze video’s maandelijks, maar omdat de video’s niet heel erg goed werden bekeken en ik er zelf minder zin in had om ze op te nemen ben ik ermee gestopt. Toch merkte ik dat ik de afgelopen tijd weer aardig wat favorieten heb ontdekt op zowel het gebied van beauty en fashion als lifestyle. Vandaag laat ik je dan ook mijn favorieten van de afgelopen tijd zien: veel kijkplezier!


Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Reviews

Maybelline Fit Me Foundation – hier
NARS Albatross Highlighter – hier
Sleek Solstice Highlighter Palette – hier
Essie Spin The Bottle – hier
MAC Mehr Lipstick – hier
Colourpop Ultra Matte Lip ‘Bumble’ – hier
Coolgift Light Box – hier

Winactie Selfie Ring Light

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×