Favorieten Mei 2016

1 juni 2016 No Comments

Favorieten Mei 2016

Mei is weer voorbij gevlogen, wat betekend dat het tijd is voor mijn favorieten video van de maand. Ik heb weer een aantal beauty favorieten voor jullie, maar ook een lifestyle- en een fashion favoriet. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Reviews

The Bodyshop Smooting Day- & Nightcream – hier –
KIKO Nagellak 346 – hier – 
KIKO Radiant Touch Creamy Stick Highlighter – hier – 
KIKO LE Rebel Bouncy Blush – hier – 
Catrice Highlighting Eyeshadow 010 Turn The Lights On! – hier – 
W7 Hollywood Bronze & Glow – hier –

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×