Favorieten maart 2016

30 maart 2016 No Comments

favorieten maart 2016

De maand is alweer bijna voorbij wat betekend dat het weer tijd is voor mijn favorieten video! Zoals gewoonlijk heb ik het opgedeeld in beauty en lifestyle favorieten, waar een heleboel Essence en Catrice bij zit vanwege de assortimentsupdate. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal

Reviews

Essence Shape Your Face contouring palette – hier –
Catrice Blush Artist shading palette – hier –
Essence matte lipproducten – hier –
Catrice mineral bronzer & highlighter – hier –
Sleek matte me lip cream ‘Birthday Suit’ – hier –
Essie ‘Ethernal Optimist’ – hier – 
Essie ‘Mint Candy Apple’ – hier –
Nike Schoenen – hier – 
Film ‘Allegiant’ – hier – 
Film ‘How To Be Single’ – hier – 

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×