Favorieten juni 2016

1 juli 2016 2 Comments

Favorieten juni 2016

Juni is alweer voorbij, wat betekend dat het tijd is voor de favorieten van de maand. Ik testte deze maand een aantal hele fijne beauty producten, bestelde een aantal onwijs mooie fashion items en ook wat betreft lifestyle had deze maand 2 hele leuke favorieten. In deze video laat ik ze allemaal aan je zien: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Reviews

Maybelline Fit Me! Foundation – hier –
NYX Soft Matte Lip Cream ‘Cannes’ – hier –
NYX Soft Matte Lip Cream ‘Amsterdam’ – hier –
Catrice Ultimate Stay Lipstick ‘Plum & Base’ – hier –
Sleek Matte Me ‘Shabby Chic’ – hier – 
Makeup Revolution ‘Fortunes Favours The Brave’ Palette – hier –
Freedom Pro Artist Pad ‘Black Arts’ – hier –
Anna Nooshin – On Top – hier –
Alice Trough The Looking Glass – hier – 

2 Comments

 • Hilde 1 juli 2016 at 10:47

  Mooie favorieten!! Vooral the looking glass, die vind ik ook geweldig!!

  • Irina 1 juli 2016 at 11:32

   Ja het is echt zo’n leuke film!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×