Favorieten februari 2016

28 februari 2016 No Comments

Favorieten februari 2016

De maand is weer voorbij gevlogen en dus is het tijd om mijn favorieten van februari met jullie te delen! Zoals gewoonlijk heb ik het weer opgesplitst in beauty en lifestyle favorieten, dus kijk gezellig mee!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

Anastasia Dipbrow Pomade & kwastje – review –
Boozy Cosmetics Rosé Golden Jewelry kwasten set – review –
Catrice Rough Luxury blush (en lipsticks) – review –
MAC lipsticks Whirl & Taupe – review –
Film ‘The Revenant’ – review –

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×