Favorieten December 2015

30 december 2015 No Comments

favorieten december

December is voorbij gevlogen en voor we het weten zitten we alweer in 2016! Vandaag is het dan ook tijd om mijn favorieten van december met jullie te delen. Daarnaast wens ik jullie natuurlijk alvast een fijne jaarwisseling!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×