Favorieten April 2016

1 mei 2016 No Comments

Favorieten April 2016

De maand is alweer voorbij, wat betekend dat het alweer tijd is voor mijn favorieten video! Ik testte in april een heleboel producten uit, waardoor ik dan ook aardig wat nieuwe favorieten heb ontdekt. Het zijn overigens allemaal budget producten! Naast de beauty favorieten laat ik jullie ook 2 lifestyle favorieten zien. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Reviews

MUA Velvet Lip Laquers – hier – 
KIKO Matte lipsticks – hier – 
KIKO Creamy Color Comfort Lip Liners – hier – 
KIKO Universal Fit Hydrating Foundation – hier –
Garnier Micellair Reiniginswater – hier – 
Milani Luminoso Blush – hier – 
Catrice LE Denim Divine oogschaduw palette, blus & bronzer – hier –
Film ‘The Huntsman Winter’s War’ – hier –

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×