Mijn Favoriete Netflix Series #2

4 januari 2017 2 Comments

Vorig jaar rond deze tijd zette ik een video online waarin ik mijn favoriete Netflix series met jullie deelde. In de tussentijd heb ik een heleboel nieuwe series gekeken en daar zaten ook zeker een aantal hele leuke tussen. Vandaar dat ik besloot om een tweede deel te maken van deze video. Tijd om mijn Netflix serie aanraders met jullie te delen!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • DailyDaphne 4 januari 2017 at 18:16

  Hele leuke video♡
  Liefs, Daphne

  • Irina 4 januari 2017 at 18:48

   Dankjewel Daphne!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×