Mijn favoriete kleinere YouTubers

16 augustus 2016 23 Comments

Mijn favoriete kleinere YouTubers

Ik zag een tijdje terug bij Floor een artikel waarin ze al haar favoriete kleinere YouTubers deelde met haar lezers, en dat vond ik wel zo een leuk idee dat ik besloot om het ook te doen! Ik heb hiervoor een maximum gesteld van YouTubers met hooguit 10.000 abonnees, aangezien ik anders veel te veel kanalen zou opnoemen, haha. Hopelijk leer je zo weer wat nieuwe kanalen kennen! Ow en ik heb zelf gisteren de 700 abonnees gehaald dus daar wil ik jullie natuurlijk enorm erg voor bedanken!

Mijn favoriete kleinere YouTubers

Loepsie NL

Dit kanaal ken ik eerlijk gezegd pas sinds gisteren. Ik ontdekte Lucy door een reactie onder de video van Sarah Rebecca en ben meteen geabonneerd. Wat een onwijs goede, kwalitatieve video’s! Ik kan echt niet geloven dat ze nog maar zo weinig abonnees heeft: snel abonneren dus!

Mijn favoriete kleinere YouTubers

Julia Verbij

Julia ontdekte ik door haar Londen vlog en shoplog. Aangezien ik over een week alweer in Londen zit ben ik namelijk verslaafd aan video’s over Londen, haha. Maar goed: dat terzijde. Julia is een onwijs spontane meid die haar video’s ontzettend leuk weet te bewerken. Zeker een kijkje waard!

Mijn favoriete kleinere YouTubers

Rozemarijn Biemans

Rozemarijn ken ik al een tijdje, maar pas sinds kort volg ik haar echt. Haar video’s zijn zo ontzettend mooi en professioneel! Haar achtergrond is ontzettend clean, maar ook weer niet kil. Daarnaast vind ik de manier waarop ze edit echt geweldig: zeker een aanrader.

Mijn favoriete kleinere YouTubers

Ellenismyname

Ellen ken ik oorspronkelijk via Twitter, en daarna ben ik haar gaan volgen op haar blog. Sinds kort kijk ik ook haar video’s waar ze echt ontzettend veel tijd in steekt. Ellen is overigens Belgisch, wat ik zelf altijd ontzettend gezellig vind klinken. Binnenkort ga ik overigens ook een swap doen met Ellen, dus die kunnen jullie verwachten!

Mijn favoriete kleinere YouTubers

Joyce Bastiaans

Ook Joyce heb ik leren kennen via Twitter en volg ik inmiddels alweer een aantal maanden via haar blog en YouTube kanaal. Ik ben ook een keer gezellig samen met haar wezen shoppen, en plannen voor een collab zijn er! Zijn er nog video’s die jullie van ons samen willen zien? Joyce verdient in ieder geval een heleboel meer abonnees: ze steekt ontzettend veel werk in haar video’s.

Mijn favoriete kleinere YouTubers

KRISTINA K

Ook met Kristina heb ik wel eens contact gehad over een collab: helaas wonen we ver uit elkaar dus is het een heleboel plannen: maar wie weet in de toekomst! Kristina is een onwijs gezellige meid, die ook echt compleet zichzelf is op beeld. Wat Kristina Kristina maakt zijn dan ook haar ‘domme momentjes’ in haar video’s waar je jezelf ontzettend in kunt herkennen. Ja: Kristina is echt een onwijs gezellige meid!

Mijn favoriete kleinere YouTubers

Brittany Elizabeth

Door haar naam dacht ik eerst dat dit een Engelse YouTuber zou zijn, maar Brittany komt uit Amerika! Haar video’s zijn dan ook vrijwel net zo leuk als de video’s die Amerikaanse YouTubers maken (of ben ik de enige die die video’s extra leuk vind?). Ik kan me gewoonweg heel erg vinden in Brittany’s persoonlijkheid, en vind dat ze veel meer abonnees verdient.

Mijn favoriete kleinere YouTubers

Sharon Navarro

Sharon volg ik ook alweer een hele tijd en heb ik ooit leren kennen via het kanaal van Kristina. Sharon haar video’s zijn altijd onwijs mooi en kwalitatief goed, helaas upload ze alleen niet altijd even regelmatig. Ik denk dat ze daarom ook niet zo snel groeit want anders zat ze allang op het drievoudige aantal abonnees, haha.

Mijn favoriete kleinere YouTubers

Make Me Blush

Ook Daniëlle ken ik via Twitter (wordt het al saai?). Net als een aantal andere YouTubers uit dit rijtje zit ze overigens bij hetzelfde netwerk als ik, dus dat is natuurlijk extra leuk! Daniëlle edit haar video’s altijd zo ontzettend goed en maakt ook gewoonweg onwijs leuke en handige video’s dat ik niet snap dat ze niet meer abonnees heeft. Hup abonneren dus!

Mijn favoriete kleinere YouTubers

Samantha van der Leest

Samantha is net als Joyce toch wel een YouTube vriendin geworden: het is een onwijs lieve meid met een voorliefde voor marmer. Haar video’s zijn altijd onwijs leuk om te kijken, en vooral de DIY’s die ze regelmatig deelt vind ik super leuk. Daarnaast moet je echt eens haar roomtour kijken: zo mooi!

 

23 Comments

 • Samantha 30 augustus 2016 at 13:32

  Zo lief dat ik hier tussensta! <3

 • Kim 17 augustus 2016 at 14:24

  Weer een heleboel leuke nieuwe YouTubers om te bekijken! 😀 Leuk! Bedankt voor het delen, hihi.

  • Irina 17 augustus 2016 at 14:31

   Graag gedaan!

 • Rozemarijn l STYLEDWAY 17 augustus 2016 at 11:10

  Oke let me explain: ik kwam op je blog terecht, doordat ik een comment zag van jou bij een video van Samantha van der leest. Ik zag je kanaal, ging naar de beschrijving en klikte op je blog. Daar zag ik dit leuke lieve artikeltje. En ah wat leuk dat ik er tussen sta! Wat een complimenten zeg! Lief!

 • Julia 17 augustus 2016 at 09:13

  Ahh wat leuk! Heel lief dat ik er tussen sta, leuk dat je zo’n artikel schrijft!

  • Irina 17 augustus 2016 at 09:22

   Helmaal verdiend: je hebt een top kanaal <3

 • Floor 16 augustus 2016 at 22:12

  Aah zo leuk dat jij ook een lijstje hebt gemaakt! Ik kende er pas een paar dus ga zeker bij de andere meiden eens kijken 🙂

  • Irina 16 augustus 2016 at 22:18

   Zeker doen! Zitten hele leuke kanalen tussen ^^

 • Joyce 16 augustus 2016 at 19:45

  Aaaawh, superlief! We moeten echt snel die collab gaan plannen hoor (en dit keer écht haha)

  • Irina 16 augustus 2016 at 19:49

   Haha zeker!

 • Daniëlle Springer 16 augustus 2016 at 19:16

  Zo leuk dat je mij er tussen hebt staan! Ik voel me echt vereerd en wat een lieve woorden <3

  • Irina 16 augustus 2016 at 19:28

   Helemaal verdiend! Je maakt onwijs leuke video’s <3

 • hilde 16 augustus 2016 at 15:20

  Altijd handig weer wat filmpjes en YouTubers te ontdekken!

  • Irina 16 augustus 2016 at 17:20

   Zeker een kijkje nemen! ^^

 • Marleen@Burgertrutjes 16 augustus 2016 at 13:13

  Leuk artikel! Ik kijk bijna geen youtube (althans geen vloggers) maar ik ga ze eens bekijken 🙂

  • Irina 16 augustus 2016 at 14:28

   Zeker eens doen! Zitten echt top kanalen tussen!

 • Brittany 16 augustus 2016 at 11:53

  Ah wat super lief van je zeg! <3 ik volg de meeste al. Echt fijne YouTubers die allemaal meer volgers verdienen!

  • Irina 16 augustus 2016 at 12:08

   Alsjeblieft! <3
   Precies! Daarom zet ik ze even in het zonnetje ^^

 • Sandra 16 augustus 2016 at 11:23

  De accounts van Kristina en Samantha ken ik wel, maat de rest nog niet. Yeah, ik ga even kijken vanavond! Tot die tijd sla ik je artikel even op. Je kan nooit genoeg leuke YouTubers volgen, toch? 😀

  • Irina 16 augustus 2016 at 12:09

   Precies! En deze kanalen zijn zeker de moeite waard 😉

 • Kristina 16 augustus 2016 at 09:41

  Awh lief! Dankjewel 🙂

  • Irina 16 augustus 2016 at 12:08

   Alsjeblieft Kris! <3

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×